iha ee luksus huora

Joskus vuosi sitten olin siellä keskellä yötä ja yritin saada taksia, pikkasen hermostunut oli olo, ja ompa siellä joskus joutunut väistelemään lentäviä pulloja kun keskenkasvuiset innostuivat vieraiden läsnäolosta.

Tallinnassa soitin hotelliin yhden pienen, nuoren ja vaalean tytön jonka numeron olin jostain saanut. Vaikka pillu oli pieni niin painaa sai kunnolla. Suihinottokin oli reipasta ja syvää eikö rinnatkaan huonot. Suomessa tämmöisestä saa maksaa vähintään euroa. Ymmärtää englantia ja suomea. Voi olla tai sitten ei ole.

Jos ei ole, niin kannattaa ilmoittaa jo Suomesta varastetuksi, ettei vakuutusyhtiön kanssa joudu niin paljon vääntämään. Kyl mä oon ihan jäätynyt n. Voodin listaa olen selannut eikä kukaan ole vastannut 3 tai 4 nroon soitin liekö suominumerot eivät ole suosiossa..?

Joten nyt jos on vinkkiä jostain varmasta ja hyväksihavaitusta niin olis kiva. Toki plussaa alle 35v. Iästä ettei nyt oman äiteen ikäisten kanssa sentäs tartte hommailla. Kokemuksesta voin sanoa, ettei ainakaan tasokkaampaa mersua kannata jättää Lasnamäelle, eikä oikeastaan muuallekaan Tallinnaan muuta kuin vartioiduille parkkiksille. Vaikkei auto lähtisikään, niin kaupungissa on kuitenkin runsaasti kateellisia persaukisia joiden huvina on laittaa ikkuna tai sivupeili paskaksi suomikilvissä olevan auton nähdessään.

Uber paskaa sanon minä. Tallinnassa on paljon hienompia autoja kuin suomessa. Kuka vitun pelle tällästä paskaa suoltaa? Tällaisen löysin, parikin kertaa tuli käytyä ja ihan ok hoidot sai. Tosin ihan amatööri olen vielä näissä sihteerikköasioissa joten..? Kämpän osoite siinä Väike-Ameerikalla. Pakun meeldivat masaaz, sexs, suusexs.

Puhas ja privaatne koht. S- anda sama virtuaalne seks veebi kaamera sissemaks Oliko rinnat aidot vaiko silarit? Ja kiitos Jake99 raporteista! Näiden pohjalta minäkin uskallan tehdä uuden sooloretken Tallinnaan, miksei jo ensi viikolla, kun tietää paremmin mitä odottaa ja mistä saa hyvää hoitoa. Laitan jälkikäteen omat rapsani naikkosista tänne jahka käyn kokeilemassa Mitkäs hotellit siellä nykyään on hyviä näihin hommiin?

Toinen kysymys on sitten se, että onko kokemuksia täällä ilmoittelevasta Ketlinistä? Kuvat miellyttää, mutta liekö omat? Oma kesälomani alkaa On ollut ilo lukea tätä foorumia, koska täällä on tullut varsin mainioita vinkkejä naisista, majoituksista ja jopa ruokailusta: Menen siis jahtaamaan niitä nuoria, hoikkia, kauniita naisia Solen suuntaan ja majoitun alueen edulliseen hotelliin. Olkoon naiset minulle suosiollisia ja rosmoista en niin välitä.

Olen jo pidemmän aikaa lueskellut näitä sivuja ja sen johdosta poikkesin itsekin hiljattain tutustumassa Tallinnan tarjontaan - tosin vain Sölen suunnalla Ennen reissua oli myös sovittuna pari tapaamista. Kaikkien tyttöjen kohdalla palvelualttius ihan ok, samoin sovitut ajat pitivät - kukaan ei tehnyt mitään ohareita Kertoili, että käynyt suomessa vain turussa joskus - stadin saitilla samoilla kuvilla esiintynyt hiljattain esim.

Elinasta, miten kuvat vastanneet eli kuka kopioi ja kenen kuvia? Vera ihan palvelualtis, sellanen kiltti naapurin tyttö Suilkkaria nyt ei järin voi kehua, mutta muutoin ihan ok tapaus. Olin varannut 3 h, mutta siinä 2,5 h jälkeen laskin tytön menemään Seuraavana Lana; saitilla aika lailla kehuttu, mutta ainakin omalle kohdalle sattui aika lailla pettymys Etukäteen sovittu tunnista 60;- , mutta kun "neito" oli ihan hetkessä yltäpäältä umpihiessä, niin vähän fiilikset siinä sitten meni.

Puolen tunnin jälkeen totesin, että eipä tästä nyt taida oikein mitään tulla, joten mun puolesta vapaa menemään. Pöydällä oli rahaa ja kun Lana kysyi, että nämä minulle, vastasin, että ihan oman tunnon mukaan tms Oli tavallaan eräänlainen "moraalitesti" - no, kaikki tarjolla oleva kyllä kelpasi ja vaikka tarjosikin "alennusta" seuraavasta kerrasta, niin arvaas vaan, että tuliko sitä seuraavaa kertaa Alexalan parkkiksella tosiaan pyörii jokunen hupakko, vaikka ainakin heinäkuussa suht.

Eka kohde ole vaaleahko Liis tai Liiz; en tiedä ; lähes yliaktiivinen, mikä ei ainakaan meikäläiseen oikein natsannut. Kaikilla Alexalan tytöillä ketä tapasin, sama hinnoittelu pyyntö: Samoin kaikki valmiita tulemaan hotelliin, tunti 30,-.

Seuraavaksi Alexalta treffasin Annelin, tummat pitkähköt hiukset - ei sinällään erityisen "nätti", mutta ei toki tarvi karkuunkaan juosta. Omasta mielestäni Liisiä mukavampi tapaus, mutta kuka nyt tykkää mistäkin Seuraavana samoin Alexalta Marina - kropaltaan ehdottomasti timmein tyttö näistä kolmesta, vaikkakin tytöllä sellaset pienehköt A-tissit; terhakat tosin: Kroppa likimain kuin jollain urheilijalla - ihan mielellään kattelee.

Marina ja Anneli sitten oli noiden pikasien autokeikkojen lisäksi myös hotellissa - Marina tosin vähän karkas vähän kesken yön, kun joku hälle soitteli joskus aamuyöstä Sitten yks ilta kävelytiellä törmäsin myös vähän vanhempaan Oksanaan 35v?

Ikävä kyllä hänelläkin se känny soi joskus aamuyöstä ja kiirus tuli: Sikäli jäi harmittamaan, että enpä koskaan oo kellään niin pientä värkkiä nähnyt kuin tuolla Oksanalla Noista "hätäisistä" lähdöistä jäi huoneeseen muistoksi yhdet rintsikat ja yhdet korvakorut Kuka nyt kiiruissaan unohtaa mitäkin No, Oksanalla ei ollut edes tullessaan pikkareita, joten niitä oliskin ollut vähän vaikea unohtaa: Stroomissa majailin ja eipä mitään hankaluuksia tyttöjen kanssa.

Ensi alkuun tytöt poikkes ihan päiväaikaan, myöhemmin menin ongelmitta kahdestaan tytön kanssa huoneeseen joskus iltasella 10 jälkeen ja loppupeleissä tyttö tuli yksin hotelliin, vaikka ovet oli jo lukossa eli respa tuli avaamaan oven tytölle Mukavaa kesänjatkoa kaikille palstan lukijoille!

Prostituut sivulla kin ilmoittelee Estonian girl Mia. Sijainti oli Gonsiori kadulla siiä viinakaupan vieres eli ihan keskustassa. Jos tykkää isosta perseestä ja pieni ylipaino ei haittaa niin suosittelen. Puhuu täydellistä englantia ja mukava. Tunnissa ehdin juuri pari kertaa vaikka ajattelin et vaan kerran kun oli kiire seuraavaan tapaamiseen mut oli takaapäin niin hyvä häiritsi vähän se iso liukkaripullo läträys et oli pakko uudestaan ja tulinkin nopeasti kuitenkin yleensä kerta tunnissa riittää.

Sessioiden välillä tarjosi vettä, sanoin huvikseen et haluisin olutta ja yllättäen sitäkin oli, tarjosi jääkaapista o. Maksoin lähtiessä ekstraa silläkin perusteella vaikka ei olisi todellakaan tarvinnut eikä pyytänyt "I give you little extra"-"Why"-"I had your beer"-"No it is ok".

Toinen sessio oli sitäkin parempi. Virolaiselta nettisaitilta 22v ja 24v opiskelijat. Sanoi et e mut sit ehdotti kaveriaan yhteensä e. Tarjosin tekstarilla kuitenkin e molemmista mutta heille ei käynyt kovin myöhään ni ois voinu pitää taukoa niin piti kävellä suoraan hotelliin Radisson tuolta edellisen luota ja tapasin tytöt aulassa toinen soitti juuri kun olin melkein perillä.

Yllätyin ihan positiivisesti kyllä. Sitten riittikin kaikkee molemmat lyhyt BBBJ, kumi päälle, kysyivät kumman haluua eka ja mikä lemppariasento. Se on vaikee kysymys sanoin et doggy ja kuulemma ne kans tykkäs siitä. Sit molempia peräkkäin ei mitään kuminvaihtoa , toinen välillä ratsastamalla, energiaa riitti mut ei tekniikka parasta. Välillä kunto loppu vähän kesken kun oli muutama olutkin menny ja tosiaan tunnin sessio alla.

Sit toista takaapäin ja lopetuksen halusin sitten ls ja siinähän se sitten kolmas kerta oli tullut kahteen tuntiin. Suht kallista kai tuo paikalliseen tasoon nähden oli mut tytöt ei olleetkaan tai eivät näyttäneet ammattilaisilta. Opiskelevat yliopistolla ja tarviivat rahaa.

Harmi kun niiden piti omien sanojen mukaan illaksi lähtee maaseudulle bussilla jonnekin sukulaisten luo jotkut synttärit no en menis uskomaan mut kuulemma vasta lauantaina palaavat eli tarina oli kunnossa ehkä oli vaan toinen asiakas mut jotenkin uskoin tarinan vaikutti aika monimutkaiselta miksi valehdella noin kun vois kehittää jotain helpompaa.

Sitten menin syömään, kasinolle vetää blackjackia josta muutama kymppi plussaa, sitten amigoon ei ihmeitä juttelin suomalaisen tytön kans, yks hyvä milffi ois ollu sit yhtä nuorempaa ois voinu yrittää mut jotenkin keskityin olueen mieluummin oli sen verran jo tultu paneskeltua päiväksi ja illaksi. Neljältä joku vanhempi nainen tuli baarin edes tarjoomaan "I have young girl for you" mut jätin väliin, mikä lie ollut.

Ai niin raflas mere puisteella oli iso burger, iso olut ja 16cl punkkua 14e et ei oo paha. Naisiin kai siellä vaan rahaa menee enempi. No paluumatkal superalkosta 4 keissiä olutta jotka korkkasin osittain jo. All in all Tallinna on hyvä paikka jos näkee vaivaa. Silti viime hetkel buukatut laivamatkat, hytti, hyvä hotelli kun muita ei saanu halvemmal keskustast ja muut menot ni kai ainakin joku e paloi et ei halpaa pienel vaivannäöl pärjää vähemmälkin mut halusin palkita itseni enkä laskeskellut.

Kiitoksia oikein hyvästä ja asiallisesta raportista! Harmi että sulla ei Lanan kanssa oikein synkannut. Minulla on vain hyviä kokemuksia hänestä. No eipä ollut mikään "kylmä" tyttö.

Onko tallinnassa mitään ns bordelleja missä voi käyä hoitamassa hommansa? Ilman mitään etukäteen varauksia jne. Ensimmäistä kertaa maksullisiin tallinnassa. Sikäli tarkennuksena, että olion sotkenut numerot eli luonani käynyt Lana ei ollut se DD vaan pienipovisempi, joka noilla naapurimaan sivustoilla ilmoittelee.

Olin jo poistanut numeron kännykästä, joten en sitä tähän nyt kohtuuvaivalla saa. Onko joku Tallinnassa keskiviikkona 3. Olen yhden yön hotellissa. Pari tyttöä onkin jo bookattu. Onko mitään vinkkejä illaksi. Vai onko vanhassa kaupungissa parempia ilta paikkoja? Niin, osaako joku vastata tuohon?

Kävin viime viikolla tallinnassa asioilla. Soitin lana nimiselle tytölle ja tuli puolen tunnin päästä hotellille. Vaalea hiuksinen en ihan usko että ikä 26 ku ilmoituksessa oli pitää paikkaansa ehkä liki Erittäin ystävällinen ja osasi hommansa hyvin suosittelen.

Kävin myös täällä kovin kehutussa salong Tumma hiuksinen tyttö oli siellä aika töykeä asenne 35 euroa puoli tuntii ehkä vartti hierontaa ehkä 10min täti hieroi mun vehjettä ja runkkasi ei suostunu mihinkään muuhun.

Julia ja Leila testattu. Molemmat ihan ystävällisiä tyttöjä, mutta kuitenkin jotain puuttu. Päivällä katttelin Amarillon edustalla paria, ei ois tarvinu ku pyytää muttei oikee hokuttanu. Nyt kuitenkin uutta matoa koukkuun, katsotaan miten käy. Onko palstalaiset käyneet nauttimassa Litsid. Lana nimisiä tyttöjä ei Tallinnassa ole monta, joten se oli aika varmaan sama pieni ja isorintainen blondi jonka minäkin aikoinaan vein hotelliin.

Respa huomasi tytön ja halusi välttämättä nähdä tytön passin. En voinut olla näkemättä että Lana täyttää 27 loppuvuodesta, joten ikä pitää kyllä paikkansa. Minullakin oli ihan hyvä mieleenpainuva tuokio tytön kanssa. Suurin syy kai tähän oli se että tyttö ymmärsi aika hyvin suomea kun oli nimensä perusteella aito Eestiläinen, eikä mikään venakko. Tuli pyörähdettyä, saldo jäi laihaksi. Kävin sivuilta useamman kiinnostavan ilmon läpi soittamalla, en tavoittanut ensimmäistäkään palveluntarjoajaa.

Toinen soittokierros läpi, yhden tavoitin ja hinnaksi ilmoitti puhelimessa aivan eri summan kuin ilmoituksessaan; yli tuplasti kalliimman ja välimatkaakin olisi ollut kuljettavana. Tästä vittuuntuneena kävin toteamassa parin ohjelmaravintolan tarjonnat; hintakartelli tuntui olevan suomen tasoa, ns. Liittymä mistä soitin, on omissa nimissä ja suomalainen. Puhelut soitin pitkin iltaa alkaen jo kahdeksan maissa reilusti yli puolille öin. Oma ulkoinen habitukseni ja humala-asteeni ei myöskään edellyttänyt kyseisiä kiskurihintoja.

Huono rapsa, paska reissu, rahat säästyi ja ilma oli lämmin ja aurinkoinen. Se on se noloin juttu kun ei huoriltakaan saa Kyllähän tuo Tallinnan pro-scene on iltaisin aivan surkea tätänykyä. En ihmettele yhtään että jää saamatta. Röökit toin, viinaa ennestään jo kaappi täynnä.

Tarjontaa oli näissä ravintoloissa. Tilanteeseen ei vaikuttanut edes se, että ravintolat olivat lähes tyhjiä, eikä muita kusetettavia juurikaan ollut läsnä. Mielummin tekee tarpeensa omaan vaimoon sitten kotona. Turha maksaa tyhjennyksestä tommosta summaa jos ei edes suuremmin värähdä.

Laadusta voi ja pitääkin maksaa. Olin tällä viikolla Tallinnassa. Purin suurimmat paineet jo Suomessa sovittuihin tapaamisiin, mutta uteliaisuudesta lähdin liikenteeseen illallakin. Molempina iltoina törmäsin ilman sen suurempaa vaivautumista nuoriin alan ammattilaisiin, jotka lähtivät hotelliin eurolla. Ikää molemmilla yli 20 mutta alle Toki kyse voi olla siitä, että olen niin pornon näköinen Olen ilmeisesti tulossa vanhaksi tai muuten vaan ollut huonoa tuuria,mutta tasokasta pro-mimmiä en ole havainnut Virun ympäristössä miesmuistiin.

Vaikea sanoa onko minulla tuuri vai mistä kyse. Syyn siihen mikset löydä enää Virusta sen sijaan tiedän. Hotellin turvamiehet pyrkivät osingolle. Uhkailevat tyttöjä ja sisään ei pääse ilman lahjuksia. Olen kuullut tämän kolmesta eri lähteestä eli pitänee paikkansa. Tuolla Virun ympäristössä olen lähinnä törmännyt satunnaisesti iltaisin yhteen tai kahteen pro-naiseen. Tarjonta siis on erittäin vähäistä,vai olenko missannut jotain? Samoin Amarillo,ei nuorta eikä kaunista tarjolla.

Yökerhon puolelle en ole enää pariin vuoteen jaksanut vaivautua Hakusessa on lähinnä v sexypakkaus,eli sen tyylisiä muijia jotka kääntää pään päivisin kaupungilla. Yökerhon puolelle en ole enää pariin vuoteen jaksanut vaivautua Hakusessa on lähinnä v sexypakkaus,eli sen tyylisiä muijia jotka kääntää pään päivisin kaupungilla Ei et ole varsinaisesti missannut mitään. Yritin vaan sanoa, että ei edes nuo kulmat ole hupakkovapaita.

En mitenkään kehota laskemaan niiden varaan. Kyllä ne parhaat on ihan jossain muualla kuin poronhoitoalueella. Kyllä niitä pyöri siinäkin ainakin elokuussa kun kävin. Ihan ok tapauksiakin, aikani kattelin ja pyysin sitten tytön, Julia, siiderille ja siitä sitten huoneeseen. Ikää oli reilut 20v ja kyllä sellanen joka kääntää pään vastaantullessaan.

Varmaan tuurista kiinni osuuko sopivia kohdalle, loput kaivelin sitten Litsidin kautta, jonkun verran joutu soittelee enneku ketään sai kiinni. Osa ei ilmeisesti puhu ku venäjää ja luuri korvaan ku yritää englantia vääntää. Joskus joutuu näkee vaivaa enemmän, joskus pääsee vähemmällä mut aina on joku löytynyt, toki kaikki ei mitää huippuja ole ollu mut joskus riittää se tyhjennyski paremman puutteessa.

Luulisi että noi vosut opettelisivat englantia sen viisikymmentä sanaa että voisivat ottaa myös turisteja vastaan. Tuo luurin korvaan lyöminen on just tosi ärsyttävää,ei mitään käytöstapoja ja lisäksi lähes aina yrittävät vedättää hintaa ylöspäin kun saapuu paikalle.

Kyllä toi Tallinna on mun silmissä pro-hommissa onneton kun vertaa kulta-aikoihin kymmenkunta vuotta sitten. Sitä kutsutaan elintason nousuksi. Venäjälläkin luvulla käytännössä joka toinen kaunis parikymppinen tyttö oli valmis hommiin. Niin - kyllä Virun ympäristössä pyörii oikein hyviä tyttöjä. Tänä kesänä olen siitä taluttanut 4 hotelliin. Hinnat on samat kuin ilmosivuilla - tai siis vähempää ei kehtaa tarjota.

Hei kaverit asun itse Tallinnan liepeillä reilut 20 minuuttia on matkaa satamaan. Kieltäkin osaan kohtalaisesti, mutta sihteeriköt yleensä venäläisiä, tosin hekin jo eestiä osaavat. Olen kovasti kokenut ja halauisin huoriin. Jos yksiksesi menet ja panet ja maksat, varsinkin jos olet ok. Mutta jos porealtaalla kaveri vetää takaa päin ja itse laitat suuhun, niin se on huoran hommaa ja niin mukavia muistoja.

Yksi nainen kahdelle tai kaksi naista yhdelle, se tuo minulle vieläkin kipinää. Mukava pelata hotelli huoneessa, vaikka korttia jos joku kaveri taustalla nussii huoraa. Useimmiten kun ulkomailla olen huorissa ollut en yksin olisi uskaltanut, mutta kaverin kanssa tehtiinn vaikka mitä ja meitä ei käännetty. Itse en maksullisten naisten kanssa niinkään toivo gf-efektiä vaan maksimum whore efektiä. Jos haluat tutustua Tallinnan tarjontaan luotettavassa seurassa niin privaviestiä vaan.

Oli se huimaa yksi kaveri taisi olla viimeisillä keikoilla jo yli 70 vuotias, mutta oli kyllä metkaa katsoa kunn hän pani useampaa alle 20 vuotiasta ja kyrpä vain seisoi. Onko jollain täällä palstalla tietoa nykyisestä menosta onnistuuko orgiat? Kunnon orgia on minusta sellaista jonka pitäisi voida kirjoittaa jokaisen ihmisen hautakiveen, muuten elämä taisi jäädä ohi.

Kuinkas strippiklubit tätänykyä Tallinnassa jaksaa? Missä on paras taso, millä hinnalla tanssijat lähtevät mukaan, onko drinkkien kanssa kusetuspolitiikkaa jne? Lasson taso yhtä hyvä kuin takavuosina? Entäs onko kellään kokemusta The Score Clubista? Onko joku ylipäätään käynyt yhdessäkään Tallinan strippiklubissa viime vuosina? Ja jos on, miksi? Viimeksi vuonna Lassossa ja siksi, että ne muijat siellä ainakin tuolloin oli aivan järjettömän hyvännäköisiä ja minulla on kaiken lisäksi järjettömän kova vaatimustaso.

Kallistahan se on kuin saatana varsinkin jos mukaan hotellille ottaa. Siellä on kohdassa Tallinna ainakin kaksi ketjua aiheesta. Uskoisin neuvojen olevan yhä voimassa, vaikka itse en ole kyseisellä kadulla ikinä käynyt. Suomipoika lähti maanantaina perheensä kanssa Tallinnaan pariks päiväksi lomalle Ottivat sitten hoteliin ja kaikki oli mukavasti.. No tiistai iltana kun perhe oli jo hotellihuopneessa Käveli naapurissa olevaan kauppaan Kävi ostoksilla ja tuli kaupasta ulöos ja lähti kävelee hotellille Hetken kuljettuaan huomasi viiden nuoren miehen tulevan vastaan Yksi kaivoi povestaan rautaputken ja löi miestä takaraivvon Taju pois ja kaikki meni..

Keskiviikkona tapasin kaverin Superalkon parkissa oli lähdössä kotisuomeen perheensä kanssa Meiltäkään ei kysytty keneltäkään koko reissun aikana No tiistai iltana kun perhe oli jo hotellihuoneessa Olikos sulla jotain asiaakin?

On kiva auttaa toisia. Vaan tarvitsetko lähimmän AA-kerhon puhelinnumeron? Idiootti, eihän tuossa ole mitään järkee??? Privaatne, puhas, ilus korter. Jake99 pitääs olla paikalla, missähän mies on kun ei kuulu mitään!

On myös todellakin rinnakas, isoimmat lollot pitkään aikaan, eikä mahaakaan juuri ole. Ulkonäöllisesti kiva tapaus, mutta asenne täysin kyllästynyt ja poissaoleva.

Leipääntynyt voisi olla oikea termi. Rintoja sai vain kosketella, ei lipoa vaikka kerrankin olisi tehnyt mieli oikein kunnolla pärisytellä niiden välissä. Tavara suht löysä eli huoramaileja lienee takana, vaikka ulkonäkö ei tästä viitteitä anna. Pieni turnoff hienoinen vaalea ihokarvoitus selässä. Stockan vieressä, siisti asunto ja suihku. Tissien takia voisin ehkä mennä uudestaan, mutta tuskin kuitenkaan. Käykös teistä pelimiehistä kukaan lahden tuollapuolen esim kerran kuussa tai useammin omalla autolla?

Niikun ihan sen perässä? Minuu kiinnostais lähtä joskus mukaan. Pistäkäähän privana jos sellanen on mahollista. Tänään oli uusi huora tulessa päiväpanolla. Bööna ei edes tajunnut ottaa maksua etukäteen. Oli ollut vasta kuukauden Tallinnassa, tullut Itä-Virosta ja huorana amatööri. Daisarit oli ihan jees ja nautti siitä, että niistä pidetään naidessa kiinni. Kaikki reijät kelpasi mutta persepanosta ei suuremmin nauttinut joten vaihdoin toiseen reikään. Aluksi pelattiin kortsun kanssa mutta kun kunnon kiima kävi päälle huorakin halusi paljasta.

Böönalla oli sen verran märkä reppu, että lakanatkin piti vaihtaa. Orgasmivaiheessa mimmin pimpsloora supistui niin rajusti, että hepistä meinasi verenkierto loppua. Aktien jälkeen käytiin skruudaamassa ja bööna lupasi tulla yöksi ilmaiseksi koska olen tubli bois ja sama venäjäksi. Odotellessa on pakko vetää nappi kopioviagraa mg huuleen.

Toimitusaika oli vajaa tunti. Meinasin jo kommentoida tuota paljaalla paukuttelua, siitä vaan. Tuota Viagra-hommaa en voi muuta kuin ihmetellä. Kaverit lähtee Tallinnaan ostamaan "Viagraa" mielestään halvalla ja kun ei oo mitään takuuta mitä ainetta ostat. Otin esiin suomalaisen apteekin kuitin kun viimeksi ostin Orionin Viagran vastaavaa Sildenafilia, 12 kpl paketti hinta 13,92 euroa!

Asia on tiedossa mutta kun asun täällä osa-aikaisesti, valitsin helpomman tavan kun viitsinyt mennä arstin juurte ruinaamaan reseptiä. Jos joku muukin on pulassa ja tarvitsee sildenafiilli-tabuja lyhyen kaavan kautta, niin kauppiaan numero on: Ilmainen kotiintoimitus Tallinnan alueella.

Aiemmassa viestissäni mainittu bööna tuli illalla takaisin ja meno senkun parani. Lystistä maksoin taksirahat tuplana. Mimmi antoi myös "siviilipuhelinnumeronsa", joka on harvinaista sekä kertoi oikean nimensä ja sanoi "helistä mulle". Rimma on työtön naimisissa oleva nainen joka asuu miehensä kanssa pakottavista syistä. Olen lähes aina paukutellut paljaalla.

Pientä jälkihoitoahan se joskus vaatii. Tähän mennessä on ollut lähes kaikki tunnetut taudit paitsi HIV. Herpeskin on ollut jo kauan lepotilassa. Näihin ei auta kortsukaan. Ja nyt sitten vaan lakanoita pesemään koska muija tulee parin päivän päästä Suomesta tänne Viroon. Pitäisköhän mennä ostamaan kortsuja?: Saatan lähteä Tallinnaan Jouluksi, laitan Bananalle yksityisviestiä jos lähtöni toteutuu.

Tämä Tallinna tuntuu säilyvän suuren mielenkiinnon kohteena kun saan jatkuvasti yksityisviestejä siihen liittyen. Niinpä keräsin tähän vähän omia kokemuksiani. Kyse on useasta syksyn aikana tehdystä matkasta, mutta poimin tähän vain ne tytöt, jotka on mahdollista tavoittaa jonkun paikallisen llmoituksia julkaisevan sivuston kautta. En jakele numeroita, jotka on saatu jotain muuta kautta. Kaikki tytöt tekevät hotellikeikkaa eli ei ole pakko lähteä lähiöihin.

Ensin kuitenkin vinkki niille, jotka eivät halua soitella eivätkä jaksa kävellä Viru-hotellista kovinkaan kauas. Siinä ihan lähellä on baari, jonne alan ammattilaiset ennemmin tai myöhemmin illalla kokoontuu. Paikassa on sauna poreammeella yläkerrassa ja sen saa käyttöönsä varsin halvalla. Paikkaahan kaikki Viru-hotellissa yöpyvät joutuvat ruinaamaan, sillä hotellin politiikka tytöille on kova.

Baarin lähistöllä pyörivät venäläiset äijät voivat auttaa niitä, jotka eivät jaksa odottaa paikalle saapuvia tyttöjä. Jollette itse keksi, mistä on kyse, eläkää epätietoisuudessa.

Toiminta on melkoisen avointa. Baarin työntekijät ovat muuten itse Viron kauneimpia naisia jotka jaksavat keikkua korkokengillä koko yön , mutta käsittääkseni he eivät ole kaupan - mikä harmittaa minua suuresti. Vaan tässä vähän vinkkiä: Samannimisiä on paljon, mutta tämä on mielenkiintoinen tuttuvuus: Luonnossa hyvännäköinen, laiha ja panostaa pukeutumiseen.

Tai ainakiin pikkuruistakin pienempiin heikosti peittäviin asusteisiin. Haaveilee rintojen suurentamisesta, mutta kaikki miehet sanovat, että nykyiset ovat hyvät.

Puhuu englantia ja suu käy kuin papupata. Taisi höpistä samalla kuin otti suihin. Ottaa paljaa, mutta ei tietenkään minulta. Todella ahdas ja sen takia hommat lopulta hoidettiin anaaliin! Viihdyin todella hyvin hänen seurassaan, mutta kerran tai pari mietin, että voisi vetää välillä henkeä puhetulvan lomassa.

Hauskana yksityiskohtana kerrottakoon, että kertoi businesten olevan vähän heikolla tolalla ja minkä takia ruinasi lisärahoitusta. Annoin kympin, minkä jälkeen vaihdoimme aihetta. Ihailin hänen korkeakorkoisia saapikkaitaan. Kristina kertoi ostaneensa ne usealla sadalla eurolla edellispäivänä. Kyllä hupakko tietää mihin rahat kannattaa sijoittaa lama-aikoina: D Viktorija Seksikas blondi pakub seks,suuseks,analseks Vanus: On vilkas ja juttelee.

Ikää on ehkä vähän kaunisteltu, mutta niin teen minäkin jos yritän iskeä nuoria naisia. Perusseksiä etsiville loistava valinta. Mitään lisäpalveluita en kysynyt. Vaikka mikään yksityiskohta ei jäänyt mieleen, suosittelen häntä blondeista pitäville. Escort Service, Massaaz Telefon: Hänestä löytyy oma ketju täältä. Itse kuvailisin häntä ostarin helmeksi. Ymmärtänette mitä tarkoitan ja tarkoitin ilmaisulla pelkästään positiivista.

Hänellä on kova kysyntä suomalaisten keskuudessa. Julia on innostunut hommasta ja juutuin vähäksi aikaa suustani kiinni hänen kanssaan. Tarkoitin ihan puhumista, vaikka suihinottaminen onkin hänen erikoisalansa. Tyhjensimme kuitenkin baarikaappiani vain yhdellä juomalla per suu.

Viimeisenä tulee se negatiivinen tapaus minun kannalta, mutta raportoin silti, koska positiivistakin löytyy. Kuva ei ole oma. Vaan Katjalla on todella kauniit isot ja luonnolliset rinnat. Valitettavasti hänellä on kiire ja suu ei kamalasti käy.

Tai käy se kyrpää imiessä, mutta en minä oikeen häneen saanut mitään otetta. Hän on töissä ja tekee sen selväksi. Vaan sellaiselle, joka ei siitä välitä, ihan hyvä vaihtoehto. Itse olen innostunut tällä hetkellä ihan toisesta paikasta, mutta valitettavasti en raportoi siitä. Sen verran vähän suomalaisia ravannee täällä, että parempi vaieta. Vaan käykääpä Tallinnan kävijät välillä tutustumassa muihinkin slaavityttöihin kun Tallinnan lähiöiden tuotoksiin.

Suosittelen lämpimästi viiden päivän ja kahdeksan tytön jälkeen. Onkohan kukaan mahdollisesti 2. Olen lähdössä lahden eteläpuolelle 5. Täältä löytyy ajantasaisia listoja huorien ilmoituksista. Tälläinen vihje, en kerinnyt tarkistamaan reissullani, kun tuli muita kiireitä: D HH " Mukava tyttö, joka tekee vierailuita. Jaana tai Jana on nimeltään ja saapi kiinni numerosta Ei ollut kiirus, osasi jutella englanniksi ja jonkin verran myös suomea.

Muutama tunti vietettiin mun kämpillä. Hinta ei päätä huimannut ja palvelu oli A-laatua ;. Ihan mukavasti oli hommassa mukana.

Sopii pilke silmäkulmassa oleville hauskoille herrasmiehille. Kun sellainen karvainen kovasti kiinnostaisi. Soitat ja kysyt onko sul revatalja vai bling bling??? No ainakin sinun kannattaa valita vironvenäläisiä ennemmin kuin virolaisia. Jälkimmäisillä karvankasvu usein heikkoa kun taas edellisillä on luontaiset edellytykset asiaan, joskin sheivaaminen on kovin suosittua.

Vaan elämän totuuksia on, että yleensä Münchenistä etelään naisilla kasvaa karvat paremmin kuin useimmilla turskilla. Tämä koskee myös parrankasvua. Minulla oli aikoinaan eteläeurooppalainen tyttöystävä.

Hän oli erittäin sievä latinoblondi, mutta vietti parranajokoneen äärellä aamuisin pidemmän ajan kuin minä itse. Ja piparimiehellä kasvaa karvat aika voimakkaasti. Päivämääristä huomaa, kauanko huora on ollut samalla puhnrolla alalla.

Samalla löytää muitakin mielenkiintoisia tapauksia. Tässä lyhyt lista iäkkäämmistä kotikäyntejä outcall tekevistä huorista alustavin kommentein varustettuna: Osaa venäjää ja muutaman sanan viroa, mutta silti tulee. Tämä läski taitaa olla vuorossa tänään. Call me now im waiting you. Löi puhelimen kiinni kun kysyin hintaa. Yhdennaisen huorahuone on helppo nakki. Ennen reissua oli tietty tutkittu meidän kaikkien hyvin tuntemat sivustot tarkasti.

Punakenkäisen Kristiinan ilmot ovat kadonneet. Ilmeisesti rahat Toyota Corolllaan on ansaittuna. Ne oli vielä syyskuussa hakusessa. Jos joku pitää pienistä, hoikista ja tiukoista tytöistä, niin voin suositella. Kävipä I keväällä myös yöpymässä luonanani. No sitten ke klo Kaupasta normieväät ja kohtapa oltiin perillä. Taksilla tuttuun hotelliin ja puhelu V: Oltiin jo tekstailtu edellisenä päivänä ja kaiken piti olla ok, muttei ollutkaan. Jotain mutinaa tunnista tms - ehkä tuplavaraus.

Tummatukkainen taskuvenus, jonka kanssa otettiin koko vaakamambo- ja keppijumppaohjelma. Tuntumeksen perusteella sanoisin, että ei lapsia.

Tuntihan siinä meni ja saattelin tytön ulos. Käpeksin Hell Huntiin syömään ja siellähän väkeä riitti. Vapaa pöytä kuitenkin löytyi ja screenillä meni champions-liigan peli. Juustotomaattikeitto oli ok, mutta viimeinen täräys maustamisesta puuttui. Tyttö oli pian paikalla. Yksi vuoden kohokohta - sellaista tiukkaa perää ja asitikkaikkaitaa tatskoja on ilo katsella. Ja opin jotain uuttakin.

Jossain vaiheessa V kysyi joutavaa, mihin tarjosin oluttölkkiä. Ei kelvannut, vaan V tyytyi kraanaveteen. Siis - Tallinnan kraanavettä voi juoda. Päivä oli jo vaihtunut toiseksi, kun käveltiin pihalle. Ei vielä hirveesti väsyttänyt, joten lähdin kuljeskelemaan. Kadut oli kuin neutronipommin jäljiltä - missään ei ollut ketään.

Aialla yhdet punaiset korkosaappaat klipsahtelivat vastaan, mutta meillä ei ollut yhteistä tulevaisuutta. Kävelin myös Piparimiehen eräässä rapsasa mainitseman baarin ohi.

Sisällä baaritiskiin nojaili neljä lievästi päihtyneen oloista miestä. Väittäisin, että vanäläinen tausta, ja ehkä kuuluivat henkilökuntaan. Eipä juurikaan huvittanut poiketa sisälle ja olihan se aikakin mennä nukkumaan - ja aika tyytyväinen virne naamalla.

Hotelli ei kai koskaan ole voinut kerskua aamupalan tasolla, mutta oli se parantunut edellisestä kerrasta. Ja eipä mulle asialla ole niin kovin suurta merkitystä. Riittää, kun saa aamulla jotain lämmintä sisäänsä. Eli juttu on vähän sama kuin lama-ajan huorilla, jotka antoi ilmaiseksi.

Mutta yhdestä asiasta en pidä. Huone oli kylmä ja paleleminen ei ole hauskaa. Lähdin taas kuljeskelemaan ja ostin jotain pientä, jolle saatoin ajatella olevan käyttöä jouluna.

Luonasta söin jossain ravintolassa ja katselin ikkunasta, kun omistaja juoksenteli paitahihasillaan ulkona hätistelemässä turisteja paikkaansa. Pariin kertaan heitin tekstarin A: Viimein päädyin kahville Amarillon terasille.

Kahvin kanssa sininen pilleri maistui oikein makoisalle. Ja olihan siinä tiskillä muutama päihtynyt suomalainenkin. Varastin baarin Hesarin ja menin hotellille. Sovitut ajat eivät pitäneet ja soittoon vastaus oli kaksi kertaa - "vielä 20 min".

Tilanne oli päällä M: M soitti, mutta annoin pakit puhelimessa. Ja vastaus - " 20 min". O on pitkä, näyttävä ja hoikka tyttö, jonka tapasin kadulla elokuussa. Nyt tukka on vaihtunut ruskeasta blondisi. Taas mentiin kaikki sauvajumppakappaleet.

Jossain vaiheessa tajusin,että multa ei tuu, joten feikkasin orgasmin. Tätä en oo ennen tehny. Sitten juteltiin kaikkee hauskaa. Lopuksi O halus tehdä hieronnan. Käppäilin tas syömään ja huomasin setelivarannon ehtyneen. Eräästä seinästä nostin lisää. Kortin ulosanto oli jotenkin vaikeaa. Vasta myöhemmin tuli mieleen, että ehkä siinä oli joku viivan lukulaite. Mistä perhanasta näitä laitteita joka paikkaan riita. Ja kuka niitä valmistaa ja missä.

Ja onko niissä CE-merkintä. Safkan jälkeen Anastasia vastasi heti ja oli paikallakin hämmästyttävän nopeasti. Aikomus oli myös häipyä välittömästi rahojen kanssa. Tämä ei onnistunut, mutta tyttö katos. Kelasin juttua ja muistin tavanneeni artistin aikaisemminkin - tosin eri numerolla ja kuvalla.

Silloin päästiin tositoimiin, mutta se oli sitä liukuhihnaa. Koko huoneen täytti tytön vitutus, kun multa ei tullut ja nussin sitä puoli tuntnia eri asennoissa. Ja taas hotelllissa näppäilin monia numeroita. Kaikki mätti, mutta sitten F vastas. Kaipa tiedätkin tän tapauksen. Kokemus on opettanut pysymään erossa n.

Nyt sain ja heppi pomppas pystyyn melkein heti uudestaan. Sitä sitten F imutteli, mutta ei tää ollut oikein mua varten. Ja myöhemmin muistin,että olin unohtanut soittaa iha: Kotimatkalla oli kova kaakkoistuuli, mutta eipä se Tallinkia paljoa heiluttanut.

Taisi nyt jäädä vuoden viimeiseksi reissuksi. Kaikkiaan vuoden saldo on n. Enimmäkseen hyvin positiiivisia kokemuksia. Kaksi tyttöä on on käynyt lompakakolla omalla luvallaan hakemassa tippiä, mutta mitään seteleitä arvokkaampaa ei ole kadonnut. Ja no - onhan sitä välillä oltu kännissäkin. Joskus tulee mietittyä tätä koko touhua. Miksei vain tyytyisi dream teamin palveluihin. Mutta - eihän se niin mene. Eli - päivien pidetessä seikkailut jatkuu. Kiitos rapsasta, mutta olisit nyt kertonut nimetkin jos ovat perussivustoilta.

Sisällä baarintiskiin nojaili neljä lievästi päihtyneen oloista miestä. Viikonloppuisin aikaisemminkin ja puolet Tallinnan ammattilaisista käyttää yläkertaa keskustan vastaanottona. Jopa eräs sinun suosima tyttö muistaakseni. Esittelin hänelle kerran tätä palstaa, jonka tyttö tunsi oikein hyvin.

Kertoi ketkä nimimerkit käyttäneet hänen palvelujaan. Itse tutustun tarjontaan siellä sekä viikon alku- että loppupäässä. Keskellä viikkoa tutustun erään toisen valtion slaavityttöihin.

Tänään tuli sitten tännekkin liityttyä ja näissä maksullisissa merkeissä vielä täysin untuvikko. Moi, olisi tarkoitus käydä Tallinnassa viimeinkin näissä merkeissä Paljon tästä threadistä löytyy linkkejä, runsaudenpula ja ähky vaivaa.

Mistähän sitä aloittaisi seuran etsimisen? Livenä mieluummin, tarvittaessa netistä esityöt Jos jollakin kokeneemmalla kävijällä on tuoreitaa, viimehetken vinkkejä, niin yksityisviestistä olen kiitollinen. Ja haen mieluiten nimenomaan incall-tyyppistä ratkaisua.

Mikähän sen huorabaarin nimi on joka on Virun lähellä vai onko se joku valtionsalaisuus? Sellaiset on laittomia Virossa kuten saunatkin. On toki paikkoja joissa kyseisen ammatin edustajat vierailevat useammin kuin muualla, mutta ei ne mitään ole bordelleja, jossa tyttöjä on iso lauma odottamassa asiakasta. Päiväaikaan suosittelen soittamaan nettisivustojen numeroihin. Listat löytyy postauksista lokerosta Tallinna. Cha Chaalle kiitos mielenkiintoisesta postauksesta.

Olikos Cha Chaa hotellisisi Bravo Aia-kadulla? Onko tuo salaperäinen baari nimeltään Old Pub Suus-karja kadulla, joka on 24 h auki? Vai tarkoittaako Piparimies vain iltaisin auki olevaa Venus-Clubia, joka on siis yökerho - nuo olen parhaimmiksi paikallisen seuran löytöpaikoiksi havainnut Voitko sen verran paljastaa, että onko tämä joku strip-tease paikka?

Eli tuleeko stripparit vonkumaan tippiä tahi drinkkiä? Mikään ei vituta niin kuin tippiä ruinaava strippari. Juu, on tullut käytyä Virossa kun tämä oli vielä yleistä siellä.. Oli kyllä nuorella pojalla ihmeteltävää.. No, se ei ainakaan ole paikallinen ala-aste.

Vaikka sinä varmaan sellaisen vaistollasi lähistöltä löytäisit. Ei taida sitten ainakaan olla veikkaamani Score club Venuksen vieressä Heittäkää baarien nimiä ja Pipari huutaa bingo kun osuu.

Homma alkaa karata käsistä. Ei tuo ole mikään myyttinen paikka. Päivällä sitä paitsi kannattaa käyttää puhelinta. Toiseksi varmaan kaikilta klubeilta löytyy seuraa jos niihin haluaa mennä.

Strippipaikoissa en ole käynyt ikinä niin en tiedä niiden tarjontaa. Joku voisi joskus kertoa kokemuksistaan niissä. Olen kertonut, että musiikkibaari ja sauna yläkerrassa.

Juttu ei ole se, että siellä olisi koko ajan joku odottamassa suomiporoa. Se on tapaamispaikka tytöille, jossa ohimennen käydään juttelemassa tuttujen kanssa ja erityisesti myöhäisiltaan kokoonnutaan. Osa tytöistä hyödyntä yläkertaa keskustatoimitilana, mutta ei se tarkoita, että päivystäisivät päivällä alakerrassa.

Paikka ei ole bordelli. Sellaisesta haaveilevien kannattaa mtkustaa Saksaan. Tallinnassa on paljon toimivampiakin keinoja ottaa yhteyttä tyttöihin, mutta jos kello on paljon, puhelimet ei vastaa etkä halua mennä bailaamaan klubeihin, täältä voit valkata ennemmin tai myöhemmin jonkun.

Henkilökunta kauniita naisia, joiden kanssa mukava soittaa poskea. Vaalean kanssa haluaisin tehdä muutakin, mutta ei ole lämmennyt. Lopetan aiheen käsittelyn tähän. En vastaa kyselyihin, sillä en ole varma haluaako paikka sen enempää julkisuutta.

Itse olen käynyt lähinnä sen takia, että suosin Nordic hotel Forumia. Jos haluaa myöhäisyöseuraa, tämä on lähin paikka. Helmet kyllä todennäköisesti löytää jostain ihan muualta.

Antoi nussia ihan vapaasti kaikissa asennoissa ja suihin otti oikein antaumuksella. Suihin otti todella hyvin ja käytti kieltä oikein. Suukotteli ympäriinsä, nussia sai kaikissa asennoissa, suihku oli oikein hyvä ja oli myös puhdas pyyhe tarjota. Todella isot rinnnat on kyllä tytöllä, ikää on tosin about 35v. Mutta mielestäni todella hyvä tapaus isoista rinnoista pitäville.

Kuva löytyy ainakin litsid. Vidun pieni tuo musiikkipub kyllä on, mutta löytyihän se kun etsi! Saunakin löytyy ja pari tyttöä päivysteli maanantaiyönä. Musika on musiikkia korville! Amigon edustalla sen sulkeuduttua viime kesänä joku nelikymppinen tai vähän vanhempi nainen tarjosi että "I have young girl for you", näköjään tuollaistakin tarjontaa on, en kuitenkaan jäänyt selvittämään millainen tarjous lopulta olisi ollut tai tullut vaan painuin hotellille nukkumaan.

Kipakka pakkanen ajoi lämmittelemään sihteerikön kanssa. Ljudilan ilmoitus löytyi Voodista ja soiton jälkeen sekä muutaman tekstiviestin jälkeen löytyi yhteisymmärrys. Paikka oli Stokkan takana, jonne matka taittui joutuisesti apostolin kyydillä. Mukava hymyilevä, jo elämää nähnyt Ljudmilla on noin 40 v. Suihkun jälkeen aloiteltiin hieronnalla, jota jatkettiin suikkarilla, jota Ljud antoi antaumuksella.

Siitä jatkettiin muutaman asennon kautta. Koska palveluun kuului kaikki reiät,: Kokeilin sitäkin useassa eri asennossa, ja jatkoin kohtalaisen pitkään ennen lopullista huipennusta. Ljudin palvelu oli kiireetöntä ja ystävällistä. Mitään hoputtamista ei esiintynyt, vaikka sovimme vain puolesta tunnista. Hymy ei hurjastakaan menosta kummemmin hyytynyt. Ihan kelpo hintalaatusuhde, koska lysti ei lopulta paljoa kustantanut.

Pakkanen nimittäin oli pudottanut hintoja melkoisesti. Keskiviikkonailtana jäi vapaata aikaa Tallinnassa, joten heti hotellilla tyttöjen numeroita näppäilemään. Linda ei vastannut, mutta Maria vastasi heti. Millä tuulella olet juuri? Siellä Classical Radio kanavalla soi tonnin seteli biisi. Tilaa Meidän Perheen uutiskirje!

Luulin ilmaisia pilluvideoita prostituutio laki että tässä olisi tullut se yksi suo vitsi, mutta läheltä liippasi. Ja mitään hanskapartiota tarvita enää tuollaisen päivän jälkeen, ne kuuluvat sitten siihen tavalliseen maanantaihin.

Mitähän se mahtaa kertoa. Saapa nyt nähdä millon sitä ees näkee, toivottavasti pian ja toivottavasti joskus pääsis näitäkin toteuttaan! Brazzers vaan alanurkkaan nii tiiättehän mitä siitä seuraa: Ezkimo - Ilman Sua Älä jaksa, ollaan ennenkin riidelty, ennenkin tapeltu, ennenkin erottu ja aina palattu, ehkei syytön meistä kumpikaan oo mut ei tää nyt vaa mun vika oo, kun tahallas ärsytät mua sil tavalla, et varmaan menis hermot kelt tahansa näätsä jo mihin johtaa joka kerta kun pää hajoo, kun et kuuntele puhetta ja huudat vaa lujempaa "oon ollu radalla, oon huonos jamassa, on menny rahat ja oon iha paska, ei tollast jaksa" mä teen parhaani, sä vaan mollaat mua, akka mut meil on ollu retkemme muistan ne ja meil on ollu iha ee pillu videot muistan ne viestit silt kundilt poista ne tiedät et tarvitaan toinen toistamme.

Leave a comment Avbryt svar E-postadressen publiceras inte. Siinä on käyty Intersportissa kysymässä pinkiponki vehkeitä.

Yleensä tyttöjä paikalla paikalla joista voi valita. Sijaitsee osoitteessä Mustamäe tee Normaalisti en maksa sellaiselle naiselle jonka voin baaristakin saada mukaani ilmaiseksi. Mutta nyt valmiiksi sopimani treffit eivät vastanneet puhelimeen. Puhelimessa asiani sain selvitettyä englanniksi ja varoitteli jo puhelimessa ettei ole mikään laiha nainen. Alhaalle vastaan minua tulee kuviin ja kuvaukseen sopiva nainen.

Ehkä hiukan vanhemman näköinen kuin kuvissa mutta kuvat ovat kuitenkin hänestä. Aika peruskäynti, eli suikkaria paljaalla, pano eri asennoista kortsulla tietenkin. Samaan rahaan sai tulla useammin. Ilmeisesti myös anaali mahdollista. Harvoin tallinnassa käyvälle kohtuu hintainen pano.

Peseytyminen ihan ok ja puhtaan pyyhkeen antoi kaapista. Ilmeisesti tekee mieluummin hotelli käyntejä jolloin hinta kuulemma 50e mutta luulen että tinkiminen kannattaa Lyhyenä yhteen vetona sanoisin etten kävisi toista kertaa Ottaa vastaan Lasnamäellä Koorti kadulla. Ihan jees, Kiva imutus ja tissien väliin oikein nautinnollista työnnellä, mutta Aikaa kului reilusti yli maksettu tunti, tämä ei tuntunut häntä häiritsevän.

Pyydettäessä ois varman ollut vaikka kuinka kauan. Se on Alexela automaattiasema osoite Sõle 27 myös Säästumarketin parkkikselta löytyy katuhuoria. Edullisimmat elintarvike ketjut on toi Säästumarket ja Maxima, myös Prisma on suht edullinen ja sen ostoksista saa S-bonusta S-etukortilla.

Tuolta Statoilista saa edullisesti hyviä hodareita. Tossa on myös ihan vieressä hyvä hotelli Stroomi. Edullinen hintataso ja voi roudata noita katuhuoria sinne nussitaviksi niin ei välttämättä tarvii autossa köyrii. Mutta iltaisin on paratiisi. Suikkari ilman kumia ja tissit paljaina maksaa 10 euroa! Nussimaan autossa pääsee eurolla, jos viitsit tinkiä niin 10 eurollakin pääsee polkasemaan vähän varttuneempaa yksilöä.

Edullisesti auton saa Tallinnaan mukaan Eckerö Linella, kannattaa hyödyntää s-etukortti tarjous. Kun virolaisen Äripäev-talouslehden lukijat kaksi vuotta sitten äänestivät luotettavimmat yhtiöt, ne olivat Tulika Takso ja Tallink Takso.

Toinen kuvista näyttäisi ehkä jopa aidolta. Jos Jakella tai muilla konkareilla on joku kontakti oikein kunnon luxusmisuun, joka tulee sinne minne pyydetään, niin pistäppä yksityisviestinä tai vaikka tänne. Nyt pitää piristää elämäänsä oikein kunnon misulla.

Pieni Eestiläinen nuori blondi suurilla rinnoilla. Hyvä huulihölkkä ja tiukka pimppi. Osaa englantia ja vähän suomeakin. Onko kenelläkään kokemusta litsid. Kuvat näyttää ainakin lupaavilta. Saunad Estonian-Swedish girl ,I do hotel visits only and i speak perfect english. My original pictures ,First send a sms. Ottaa vastaan Lasnamäessä Pinna-kadulla ja kämppä oikein siisti. Hinta 40 egee koko tunti. Nyt illalla kun katsoin, niin ilmoitusta ei enää löytynytkään joku muu Nelli kyllä löytyy , mutta kannattaa kokeilla.

Banana Testasin tämän ja vahvistan. Kasvot ei ehkä parhaimmasta päästä, mutta ok kuitenkin. Kroppa hyvä ja asenteeltaan erittäin palvelualtis. Puhuu todella hyvää englantia paikallisella asteikolla.

Nimi on Lana ja käy ajoittain myös Suomessa. Hoitaa hommat myös autossa, joten sopii hyvin päiväristeilijöille. Banana Löytyisikö tästä neidosta kuvaa joltain sivustolta? Löytyisikö tästä neidosta kuvaa joltain sivustolta? En tiedä, mistä Banana tuon ilmon löysi, mutta tyttö sanoi itse, ettei käytä ilmoituksissaan omia kuvia. Ihan ok-kokemus hintaansa nähden, etenkin asenne oli hyvä. Eikä todellakaan mikään läski, vaan ihan tiukka mimmi.

Tässä vielä Nellin ilmoitus. Todella hyväkroppainen nuori ja kielitaitoinen brunette. Pinnalla sijaitseva asunto on myös siisti. Varaa nyt luksushotelliloma Tallinnassa Ylellinen viiden tähden hotelli Swissôtell Tallinn tarjoaa elegantin hotellielämyksen. Tyylikkäät ja modernit huoneet, ensiluokkainen palvelu rauhallisessa ilmapiirissä ja tasokkaat ravintolat huikeine näköaloineen takaavat viihtyisän ja rentouttavan hotelliloman.

Hotellipaketti on varattavissa 1. Pae 44, Lasnamäki, kerrostalo bordelli. Yleensä 2 muijaa paikalla, voi olla 3 kappalettakin hyvässä lykyssä. Viimeksi nussin lyhyttä blondattua venäläistä blondia, todella hyvä syvä suihinotto mutta itse nussiminen oli aika konemaista. Auton saa parkkiin viereen todella hyvin. Aagh kävin Tallinnassa vähän aika sitten ja pakkohan se oli huorille soittaa ja koittaa päästä panemaan. Osa ei puhunut englantia ja OSAN englannista en puhelimessa saanut mitään selkoa.

No eihän siitä mitään tullut. Lopulta löysin jaken antamilta sivuilta kontaktin, joka puhui suomea. Valitettavasti ei ole enää ilmoitusta. No vaikeata oli tälläkin kertaa ymmärtää vähän huonompaa suomea. Asiat kuitenkin eteni, ja kun olin saamassa osoitteen mihin mennä, niin puheaika loppui prepaidista. Jooh kannattaa olla se oma hotellihuone, niin voi vaan kutsua suoraan sinne.

Ilus tumedap2ine pehme nahaga p2evitunud eesti neiu kutsub kylla meeldivalt aega veetma. Olemas privaatne pesake kesklinnas, Viru keskuse l2heduses, parkimisv6imalus olemas. Kohtingu aeg palun kokku leppida minimaalselt 1 tund enne!

Tule ja veedame koos meeldivalt aega. Ottaa vastaan osoitteessa Lasnamäe katu 22, kysyi tunnista 50 euroa, ehkä vähän kallis tämän hetkiseen Tallinnan hintatasoon nähden.

Tarjosin muijalle 45 euroa tunnista ja se kävi, ikää yli 30v, mutta runko on todella hyvä, TODELLA isot rinnat joiden väliin oli todella mukaavaa nussia paljaalla kalulla, blondit pitkät hiukset. Jos tykkää nussia pornofilmeistä tyyppistä naista niin tonne suosittelen menemään. Hei, Menossa Tallinnaan ja kiinnostuneena olen seurannut forumin kirjoittelua. Viesteistä on paljon apua seuran etsimisessä. Millaisia kokoemuksia on tytöstä nimeltä Nastja joka ilmoittelee useilla siteilla?

Kyse on nimenomaan kyseisestä puh. Minu keha ei jäta teid ükskoikseks. I am very gentle girl, as a gentle cat! I know, you the real man and wish to see near to yourself the sweet charming woman.

My beautiful body will be pleasant to your hands! I will give you pleasure. On ainakin aikaisemmin ottanut vastaan osoitteessa, viimeksi itse kävin Narva mnt 10, kerrostalokämppä. Ikää väitti olevan 30v, mutta itse arvioisin että 35 - 40v on paremminkin oikea. Palvelu oli kyllä hyvää, mutta itse en kyllä välttämättä menisi enään uudestaan. Joten toi 50 eur on ainakin liikaa, tollaisia samanlaisia tapauksia nussii Mustamäellä 35 eurolla tunnin.

Suurista tisseistä pitävälle suosittelen. Huoneisto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Asunto itse normaali ja myös pesumahdollisuus on myös vedenpainetta. Kuivaamiseen annettiin hieman suurempi käsipyyhe. Läsnä oli myös koira joka ei haitannut toimintaa. Hommat aloitettiin kevyellä hieronnalla, sitten meisseli suuhun Asentoja vaihdeltiin, mutta ratsastamaan ei ollut oikein halukas, ei vapaaehtoisesti nouse päälle.

Hinnat 25e puoli tuntia ja 40e tuntia. Hinta on aikaperusteinen eli voit laueta tohon tuntiin vaikka 5 kertaa jos haluat. Ounastelinkin, että Jakelta köytyy tietoa kysymykseeni. Kiitokset varsin seikkaperäisestä vastauksesta. Mitä tiedetään seuraavasta ilmoittelijasta? Escort Service, Massaaz, Saun Telefon: Õrn ja kirglik, ergutav ja salapärane kokkuvoolamine sexharmoonias. Koos sinuga ilusa hetke nautima.

The best moments with great pleasure. Beautiful, unforgettable, various enjoyment, excellent feeling. Itse en ole käynyt panemassa häntä. Itse kävin viimevuoden puolella 2 kertaa, kaunis naama ja kroppa rinnat roikkuu mutta kokonaisuus hyvä. Tykkäsin suikkarista ilman kumia ja 69 toimi myös ok.

Negatiivista hinnasta ja roikku-rinnoista. Olisko kukaan lähdössä Tallinnaan viikon päästä perjantaina? Olisi mukava saada matkaseuraa. Tosta hotelli Hermesin hierontapaikasta, sijaitsee osoitteessa J. Stella ikää noin 25v suuret rinnat. Toinen Erika tällainen n. Hinnat vaatteet päällä 30 eur tai ilman 40 eur, valitsin 40,- paketin. Otin ton Stellan, hieronta ei ollut mikään erityisen kummoinen, pillua ja rintoja sai puristella ihan vapaasti. No lopuksi kumi päälle ja meisseli suuhun. Ihan ok kokemus, mutta mielestäni ehkä vähän kallis, kun 40 eurolla saa nussia ja kaikkiin reikiin tunnin ajan muualla Tallinnassa.

Numerot tonne on , Sun kannattaa rahastaa tai ainakin ottaa alennusta noilta muijilta mitä tuot täällä esiin. Tai varmaan oot sen keksinyt jo itsekin ;. Onko kukaan kokeillut tätä Evelinna nimistä tyttöä? Mistä yökerhoista olisi paras yrittää illalla "siviilipillua"? En ole käynyt Tallinnassa 10 vuoteen ja nyt menossa sinne heinäkuussa muutamaksi yöksi. Olisin kiitollinen parista vinkistä.

Kokeneemmat varmaan osaavat hieman kertoa. Miten aktiivisesti tytöt tulevat tarjoamaan itseään, kun kuljeskelee keskustassa? Tässä kertomukseni kun kerran tuolla kulmilla istahdin. Koitin etukäteen laittaa ilmotusta noihin voodi-sivuille, mutta niissä pitää olla virolainen puhelinliittymä että sais oman ilmoituksen julkastua.

Onkohan tähän mitää kikkaa? Tallinnaan pitäs mennä viikon sisällä ja aattelin etukätee laittaa englanniks ilmoituksen jos sit ois varaa valita Viikko sitten olin Tallinassa ja istuskeltiin kavereitten kanssa Amarillon terassilla. Siinä seisoskeli kivan näköinen nuori, reilu parikymppinen ja katteli ympärilleen. Muutaman minuutin jälkeen pyysin tyttöä meidän pöytään, hän tuli. Tarjottiin tytölle lonkero ja aloin kyselemään että lähdetkö saunomaan kanssani, asuin Virussa.

Tyttö mietti hetken ja sitten okei. Ei muuta kun hommiin. Tyttö oli tosi hyvärunkoinen tapaus, hoikka ja silti isot kiinteät rinnat, ei silikonit, oli itsekkin ihan ylpeä niistä.

Pikkuisen tuli häiriöitä kun kaverit tunki myös saunomaan, siihen ei tyttö suostunut, joten pojat saunoivat ja me puuhattiin muuta huoneen puolella. Kaikkiaan ihan hyvä tapaus, soittelen kyllä hänelle kun menen seuraavan kerran. Edellisenä iltana oli jo ennakkoon sovittu tapaaminen, tyttö tuli huoneeseen kun kävin hänet hakemassa aulasta. Että kyllä siellä helposti saa, halvemmallakin, mutta kun ei jaksanut uskaltanut lähteä mihinkään hämäräperäisiin osoitteisiin, kaljakin maistu sen verran että aattelin parempi hoitaa tälläkertaa näin.

Juuri tulimme kaverin kanssa neitokadulta. Paljon uusia nuoria kauniita tuotteita johin olemme syventyneet hintaan 10 euroa suihin ja 15 euroa pano. Jotkut sanovat joskus 15 ja No se ei kuitenkaan ole paha hinta. D Parkissa kun olin yksi ilta niin viereen kurvasi toinen auto. Se oli toinen suomalainen kaveri joka oli paikalla samoissa asioissa. Vaihdettiin kuulumisia ja oltiin illalla iltapalalla.

Opiston sivutkin olivat tuttut. Mitenhän lie jos sitä suomikilvissä olevan auton jättää johonkin lasnamäen kerrostalokortteerin pihaan, onko se siinä enää tunnin päästä?

Joskus vuosi sitten olin siellä keskellä yötä ja yritin saada taksia, pikkasen hermostunut oli olo, ja ompa siellä joskus joutunut väistelemään lentäviä pulloja kun keskenkasvuiset innostuivat vieraiden läsnäolosta. Tallinnassa soitin hotelliin yhden pienen, nuoren ja vaalean tytön jonka numeron olin jostain saanut. Vaikka pillu oli pieni niin painaa sai kunnolla.

Suihinottokin oli reipasta ja syvää eikö rinnatkaan huonot. Suomessa tämmöisestä saa maksaa vähintään euroa. Ymmärtää englantia ja suomea. Voi olla tai sitten ei ole. Jos ei ole, niin kannattaa ilmoittaa jo Suomesta varastetuksi, ettei vakuutusyhtiön kanssa joudu niin paljon vääntämään. Kyl mä oon ihan jäätynyt n. Voodin listaa olen selannut eikä kukaan ole vastannut 3 tai 4 nroon soitin liekö suominumerot eivät ole suosiossa..? Joten nyt jos on vinkkiä jostain varmasta ja hyväksihavaitusta niin olis kiva.

Toki plussaa alle 35v. Iästä ettei nyt oman äiteen ikäisten kanssa sentäs tartte hommailla. Kokemuksesta voin sanoa, ettei ainakaan tasokkaampaa mersua kannata jättää Lasnamäelle, eikä oikeastaan muuallekaan Tallinnaan muuta kuin vartioiduille parkkiksille. Vaikkei auto lähtisikään, niin kaupungissa on kuitenkin runsaasti kateellisia persaukisia joiden huvina on laittaa ikkuna tai sivupeili paskaksi suomikilvissä olevan auton nähdessään. Uber paskaa sanon minä.

Tallinnassa on paljon hienompia autoja kuin suomessa. Kuka vitun pelle tällästä paskaa suoltaa? Tällaisen löysin, parikin kertaa tuli käytyä ja ihan ok hoidot sai.

Tosin ihan amatööri olen vielä näissä sihteerikköasioissa joten..? Kämpän osoite siinä Väike-Ameerikalla. Pakun meeldivat masaaz, sexs, suusexs. Puhas ja privaatne koht. S- anda sama virtuaalne seks veebi kaamera sissemaks Oliko rinnat aidot vaiko silarit?

Ja kiitos Jake99 raporteista! Näiden pohjalta minäkin uskallan tehdä uuden sooloretken Tallinnaan, miksei jo ensi viikolla, kun tietää paremmin mitä odottaa ja mistä saa hyvää hoitoa. Laitan jälkikäteen omat rapsani naikkosista tänne jahka käyn kokeilemassa Mitkäs hotellit siellä nykyään on hyviä näihin hommiin?

Toinen kysymys on sitten se, että onko kokemuksia täällä ilmoittelevasta Ketlinistä? Kuvat miellyttää, mutta liekö omat? Oma kesälomani alkaa On ollut ilo lukea tätä foorumia, koska täällä on tullut varsin mainioita vinkkejä naisista, majoituksista ja jopa ruokailusta: Menen siis jahtaamaan niitä nuoria, hoikkia, kauniita naisia Solen suuntaan ja majoitun alueen edulliseen hotelliin. Olkoon naiset minulle suosiollisia ja rosmoista en niin välitä.

Olen jo pidemmän aikaa lueskellut näitä sivuja ja sen johdosta poikkesin itsekin hiljattain tutustumassa Tallinnan tarjontaan - tosin vain Sölen suunnalla Ennen reissua oli myös sovittuna pari tapaamista. Kaikkien tyttöjen kohdalla palvelualttius ihan ok, samoin sovitut ajat pitivät - kukaan ei tehnyt mitään ohareita Kertoili, että käynyt suomessa vain turussa joskus - stadin saitilla samoilla kuvilla esiintynyt hiljattain esim.

Elinasta, miten kuvat vastanneet eli kuka kopioi ja kenen kuvia? Vera ihan palvelualtis, sellanen kiltti naapurin tyttö Suilkkaria nyt ei järin voi kehua, mutta muutoin ihan ok tapaus. Olin varannut 3 h, mutta siinä 2,5 h jälkeen laskin tytön menemään Seuraavana Lana; saitilla aika lailla kehuttu, mutta ainakin omalle kohdalle sattui aika lailla pettymys Etukäteen sovittu tunnista 60;- , mutta kun "neito" oli ihan hetkessä yltäpäältä umpihiessä, niin vähän fiilikset siinä sitten meni.

Puolen tunnin jälkeen totesin, että eipä tästä nyt taida oikein mitään tulla, joten mun puolesta vapaa menemään. Pöydällä oli rahaa ja kun Lana kysyi, että nämä minulle, vastasin, että ihan oman tunnon mukaan tms Oli tavallaan eräänlainen "moraalitesti" - no, kaikki tarjolla oleva kyllä kelpasi ja vaikka tarjosikin "alennusta" seuraavasta kerrasta, niin arvaas vaan, että tuliko sitä seuraavaa kertaa Alexalan parkkiksella tosiaan pyörii jokunen hupakko, vaikka ainakin heinäkuussa suht.

Eka kohde ole vaaleahko Liis tai Liiz; en tiedä ; lähes yliaktiivinen, mikä ei ainakaan meikäläiseen oikein natsannut. Kaikilla Alexalan tytöillä ketä tapasin, sama hinnoittelu pyyntö: Samoin kaikki valmiita tulemaan hotelliin, tunti 30,-.

Seuraavaksi Alexalta treffasin Annelin, tummat pitkähköt hiukset - ei sinällään erityisen "nätti", mutta ei toki tarvi karkuunkaan juosta. Omasta mielestäni Liisiä mukavampi tapaus, mutta kuka nyt tykkää mistäkin Seuraavana samoin Alexalta Marina - kropaltaan ehdottomasti timmein tyttö näistä kolmesta, vaikkakin tytöllä sellaset pienehköt A-tissit; terhakat tosin: Kroppa likimain kuin jollain urheilijalla - ihan mielellään kattelee.

Marina ja Anneli sitten oli noiden pikasien autokeikkojen lisäksi myös hotellissa - Marina tosin vähän karkas vähän kesken yön, kun joku hälle soitteli joskus aamuyöstä Sitten yks ilta kävelytiellä törmäsin myös vähän vanhempaan Oksanaan 35v?

Ikävä kyllä hänelläkin se känny soi joskus aamuyöstä ja kiirus tuli: Sikäli jäi harmittamaan, että enpä koskaan oo kellään niin pientä värkkiä nähnyt kuin tuolla Oksanalla Noista "hätäisistä" lähdöistä jäi huoneeseen muistoksi yhdet rintsikat ja yhdet korvakorut Kuka nyt kiiruissaan unohtaa mitäkin No, Oksanalla ei ollut edes tullessaan pikkareita, joten niitä oliskin ollut vähän vaikea unohtaa: Stroomissa majailin ja eipä mitään hankaluuksia tyttöjen kanssa.

Ensi alkuun tytöt poikkes ihan päiväaikaan, myöhemmin menin ongelmitta kahdestaan tytön kanssa huoneeseen joskus iltasella 10 jälkeen ja loppupeleissä tyttö tuli yksin hotelliin, vaikka ovet oli jo lukossa eli respa tuli avaamaan oven tytölle Mukavaa kesänjatkoa kaikille palstan lukijoille! Prostituut sivulla kin ilmoittelee Estonian girl Mia. Sijainti oli Gonsiori kadulla siiä viinakaupan vieres eli ihan keskustassa.

Jos tykkää isosta perseestä ja pieni ylipaino ei haittaa niin suosittelen. Puhuu täydellistä englantia ja mukava. Tunnissa ehdin juuri pari kertaa vaikka ajattelin et vaan kerran kun oli kiire seuraavaan tapaamiseen mut oli takaapäin niin hyvä häiritsi vähän se iso liukkaripullo läträys et oli pakko uudestaan ja tulinkin nopeasti kuitenkin yleensä kerta tunnissa riittää.

Sessioiden välillä tarjosi vettä, sanoin huvikseen et haluisin olutta ja yllättäen sitäkin oli, tarjosi jääkaapista o. Maksoin lähtiessä ekstraa silläkin perusteella vaikka ei olisi todellakaan tarvinnut eikä pyytänyt "I give you little extra"-"Why"-"I had your beer"-"No it is ok".

Toinen sessio oli sitäkin parempi. Virolaiselta nettisaitilta 22v ja 24v opiskelijat. Sanoi et e mut sit ehdotti kaveriaan yhteensä e. Tarjosin tekstarilla kuitenkin e molemmista mutta heille ei käynyt kovin myöhään ni ois voinu pitää taukoa niin piti kävellä suoraan hotelliin Radisson tuolta edellisen luota ja tapasin tytöt aulassa toinen soitti juuri kun olin melkein perillä.

Yllätyin ihan positiivisesti kyllä. Sitten riittikin kaikkee molemmat lyhyt BBBJ, kumi päälle, kysyivät kumman haluua eka ja mikä lemppariasento. Se on vaikee kysymys sanoin et doggy ja kuulemma ne kans tykkäs siitä. Sit molempia peräkkäin ei mitään kuminvaihtoa , toinen välillä ratsastamalla, energiaa riitti mut ei tekniikka parasta.

Välillä kunto loppu vähän kesken kun oli muutama olutkin menny ja tosiaan tunnin sessio alla. Sit toista takaapäin ja lopetuksen halusin sitten ls ja siinähän se sitten kolmas kerta oli tullut kahteen tuntiin. Suht kallista kai tuo paikalliseen tasoon nähden oli mut tytöt ei olleetkaan tai eivät näyttäneet ammattilaisilta. Opiskelevat yliopistolla ja tarviivat rahaa.

Harmi kun niiden piti omien sanojen mukaan illaksi lähtee maaseudulle bussilla jonnekin sukulaisten luo jotkut synttärit no en menis uskomaan mut kuulemma vasta lauantaina palaavat eli tarina oli kunnossa ehkä oli vaan toinen asiakas mut jotenkin uskoin tarinan vaikutti aika monimutkaiselta miksi valehdella noin kun vois kehittää jotain helpompaa. Sitten menin syömään, kasinolle vetää blackjackia josta muutama kymppi plussaa, sitten amigoon ei ihmeitä juttelin suomalaisen tytön kans, yks hyvä milffi ois ollu sit yhtä nuorempaa ois voinu yrittää mut jotenkin keskityin olueen mieluummin oli sen verran jo tultu paneskeltua päiväksi ja illaksi.

Neljältä joku vanhempi nainen tuli baarin edes tarjoomaan "I have young girl for you" mut jätin väliin, mikä lie ollut. Ai niin raflas mere puisteella oli iso burger, iso olut ja 16cl punkkua 14e et ei oo paha. Naisiin kai siellä vaan rahaa menee enempi. No paluumatkal superalkosta 4 keissiä olutta jotka korkkasin osittain jo. All in all Tallinna on hyvä paikka jos näkee vaivaa.

Silti viime hetkel buukatut laivamatkat, hytti, hyvä hotelli kun muita ei saanu halvemmal keskustast ja muut menot ni kai ainakin joku e paloi et ei halpaa pienel vaivannäöl pärjää vähemmälkin mut halusin palkita itseni enkä laskeskellut. Kiitoksia oikein hyvästä ja asiallisesta raportista! Harmi että sulla ei Lanan kanssa oikein synkannut. Minulla on vain hyviä kokemuksia hänestä. No eipä ollut mikään "kylmä" tyttö. Onko tallinnassa mitään ns bordelleja missä voi käyä hoitamassa hommansa?

Ilman mitään etukäteen varauksia jne. Ensimmäistä kertaa maksullisiin tallinnassa. Sikäli tarkennuksena, että olion sotkenut numerot eli luonani käynyt Lana ei ollut se DD vaan pienipovisempi, joka noilla naapurimaan sivustoilla ilmoittelee. Olin jo poistanut numeron kännykästä, joten en sitä tähän nyt kohtuuvaivalla saa.

Onko joku Tallinnassa keskiviikkona 3. Olen yhden yön hotellissa. Pari tyttöä onkin jo bookattu. Onko mitään vinkkejä illaksi. Vai onko vanhassa kaupungissa parempia ilta paikkoja?

Niin, osaako joku vastata tuohon? Kävin viime viikolla tallinnassa asioilla. Soitin lana nimiselle tytölle ja tuli puolen tunnin päästä hotellille. Vaalea hiuksinen en ihan usko että ikä 26 ku ilmoituksessa oli pitää paikkaansa ehkä liki Erittäin ystävällinen ja osasi hommansa hyvin suosittelen. Kävin myös täällä kovin kehutussa salong Tumma hiuksinen tyttö oli siellä aika töykeä asenne 35 euroa puoli tuntii ehkä vartti hierontaa ehkä 10min täti hieroi mun vehjettä ja runkkasi ei suostunu mihinkään muuhun.

Julia ja Leila testattu. Molemmat ihan ystävällisiä tyttöjä, mutta kuitenkin jotain puuttu. Päivällä katttelin Amarillon edustalla paria, ei ois tarvinu ku pyytää muttei oikee hokuttanu. Nyt kuitenkin uutta matoa koukkuun, katsotaan miten käy. Onko palstalaiset käyneet nauttimassa Litsid. Lana nimisiä tyttöjä ei Tallinnassa ole monta, joten se oli aika varmaan sama pieni ja isorintainen blondi jonka minäkin aikoinaan vein hotelliin.

Respa huomasi tytön ja halusi välttämättä nähdä tytön passin. En voinut olla näkemättä että Lana täyttää 27 loppuvuodesta, joten ikä pitää kyllä paikkansa. Minullakin oli ihan hyvä mieleenpainuva tuokio tytön kanssa. Suurin syy kai tähän oli se että tyttö ymmärsi aika hyvin suomea kun oli nimensä perusteella aito Eestiläinen, eikä mikään venakko. Tuli pyörähdettyä, saldo jäi laihaksi.

Kävin sivuilta useamman kiinnostavan ilmon läpi soittamalla, en tavoittanut ensimmäistäkään palveluntarjoajaa. Toinen soittokierros läpi, yhden tavoitin ja hinnaksi ilmoitti puhelimessa aivan eri summan kuin ilmoituksessaan; yli tuplasti kalliimman ja välimatkaakin olisi ollut kuljettavana. Tästä vittuuntuneena kävin toteamassa parin ohjelmaravintolan tarjonnat; hintakartelli tuntui olevan suomen tasoa, ns.

Liittymä mistä soitin, on omissa nimissä ja suomalainen. Puhelut soitin pitkin iltaa alkaen jo kahdeksan maissa reilusti yli puolille öin. Oma ulkoinen habitukseni ja humala-asteeni ei myöskään edellyttänyt kyseisiä kiskurihintoja. Huono rapsa, paska reissu, rahat säästyi ja ilma oli lämmin ja aurinkoinen. Se on se noloin juttu kun ei huoriltakaan saa Kyllähän tuo Tallinnan pro-scene on iltaisin aivan surkea tätänykyä.

En ihmettele yhtään että jää saamatta. Röökit toin, viinaa ennestään jo kaappi täynnä. Tarjontaa oli näissä ravintoloissa. Tilanteeseen ei vaikuttanut edes se, että ravintolat olivat lähes tyhjiä, eikä muita kusetettavia juurikaan ollut läsnä. Mielummin tekee tarpeensa omaan vaimoon sitten kotona. Turha maksaa tyhjennyksestä tommosta summaa jos ei edes suuremmin värähdä.

Laadusta voi ja pitääkin maksaa. Olin tällä viikolla Tallinnassa. Purin suurimmat paineet jo Suomessa sovittuihin tapaamisiin, mutta uteliaisuudesta lähdin liikenteeseen illallakin. Molempina iltoina törmäsin ilman sen suurempaa vaivautumista nuoriin alan ammattilaisiin, jotka lähtivät hotelliin eurolla.

Ikää molemmilla yli 20 mutta alle Toki kyse voi olla siitä, että olen niin pornon näköinen Olen ilmeisesti tulossa vanhaksi tai muuten vaan ollut huonoa tuuria,mutta tasokasta pro-mimmiä en ole havainnut Virun ympäristössä miesmuistiin. Vaikea sanoa onko minulla tuuri vai mistä kyse. Syyn siihen mikset löydä enää Virusta sen sijaan tiedän. Hotellin turvamiehet pyrkivät osingolle.

Uhkailevat tyttöjä ja sisään ei pääse ilman lahjuksia. Olen kuullut tämän kolmesta eri lähteestä eli pitänee paikkansa. Tuolla Virun ympäristössä olen lähinnä törmännyt satunnaisesti iltaisin yhteen tai kahteen pro-naiseen. Tarjonta siis on erittäin vähäistä,vai olenko missannut jotain? Samoin Amarillo,ei nuorta eikä kaunista tarjolla. Yökerhon puolelle en ole enää pariin vuoteen jaksanut vaivautua Hakusessa on lähinnä v sexypakkaus,eli sen tyylisiä muijia jotka kääntää pään päivisin kaupungilla.

Yökerhon puolelle en ole enää pariin vuoteen jaksanut vaivautua Hakusessa on lähinnä v sexypakkaus,eli sen tyylisiä muijia jotka kääntää pään päivisin kaupungilla Ei et ole varsinaisesti missannut mitään. Yritin vaan sanoa, että ei edes nuo kulmat ole hupakkovapaita. En mitenkään kehota laskemaan niiden varaan. Kyllä ne parhaat on ihan jossain muualla kuin poronhoitoalueella.

Kyllä niitä pyöri siinäkin ainakin elokuussa kun kävin. Ihan ok tapauksiakin, aikani kattelin ja pyysin sitten tytön, Julia, siiderille ja siitä sitten huoneeseen. Ikää oli reilut 20v ja kyllä sellanen joka kääntää pään vastaantullessaan. Varmaan tuurista kiinni osuuko sopivia kohdalle, loput kaivelin sitten Litsidin kautta, jonkun verran joutu soittelee enneku ketään sai kiinni. Osa ei ilmeisesti puhu ku venäjää ja luuri korvaan ku yritää englantia vääntää.

Joskus joutuu näkee vaivaa enemmän, joskus pääsee vähemmällä mut aina on joku löytynyt, toki kaikki ei mitää huippuja ole ollu mut joskus riittää se tyhjennyski paremman puutteessa. Luulisi että noi vosut opettelisivat englantia sen viisikymmentä sanaa että voisivat ottaa myös turisteja vastaan. Tuo luurin korvaan lyöminen on just tosi ärsyttävää,ei mitään käytöstapoja ja lisäksi lähes aina yrittävät vedättää hintaa ylöspäin kun saapuu paikalle.

Kyllä toi Tallinna on mun silmissä pro-hommissa onneton kun vertaa kulta-aikoihin kymmenkunta vuotta sitten. Sitä kutsutaan elintason nousuksi. Venäjälläkin luvulla käytännössä joka toinen kaunis parikymppinen tyttö oli valmis hommiin. Niin - kyllä Virun ympäristössä pyörii oikein hyviä tyttöjä. Tänä kesänä olen siitä taluttanut 4 hotelliin. Hinnat on samat kuin ilmosivuilla - tai siis vähempää ei kehtaa tarjota. Hei kaverit asun itse Tallinnan liepeillä reilut 20 minuuttia on matkaa satamaan.

Kieltäkin osaan kohtalaisesti, mutta sihteeriköt yleensä venäläisiä, tosin hekin jo eestiä osaavat. Olen kovasti kokenut ja halauisin huoriin. Jos yksiksesi menet ja panet ja maksat, varsinkin jos olet ok. Mutta jos porealtaalla kaveri vetää takaa päin ja itse laitat suuhun, niin se on huoran hommaa ja niin mukavia muistoja.

Yksi nainen kahdelle tai kaksi naista yhdelle, se tuo minulle vieläkin kipinää. Mukava pelata hotelli huoneessa, vaikka korttia jos joku kaveri taustalla nussii huoraa. Useimmiten kun ulkomailla olen huorissa ollut en yksin olisi uskaltanut, mutta kaverin kanssa tehtiinn vaikka mitä ja meitä ei käännetty. Itse en maksullisten naisten kanssa niinkään toivo gf-efektiä vaan maksimum whore efektiä. Jos haluat tutustua Tallinnan tarjontaan luotettavassa seurassa niin privaviestiä vaan.

Oli se huimaa yksi kaveri taisi olla viimeisillä keikoilla jo yli 70 vuotias, mutta oli kyllä metkaa katsoa kunn hän pani useampaa alle 20 vuotiasta ja kyrpä vain seisoi.

Onko jollain täällä palstalla tietoa nykyisestä menosta onnistuuko orgiat? Kunnon orgia on minusta sellaista jonka pitäisi voida kirjoittaa jokaisen ihmisen hautakiveen, muuten elämä taisi jäädä ohi. Kuinkas strippiklubit tätänykyä Tallinnassa jaksaa?

Missä on paras taso, millä hinnalla tanssijat lähtevät mukaan, onko drinkkien kanssa kusetuspolitiikkaa jne? Lasson taso yhtä hyvä kuin takavuosina? Entäs onko kellään kokemusta The Score Clubista? Onko joku ylipäätään käynyt yhdessäkään Tallinan strippiklubissa viime vuosina? Ja jos on, miksi? Viimeksi vuonna Lassossa ja siksi, että ne muijat siellä ainakin tuolloin oli aivan järjettömän hyvännäköisiä ja minulla on kaiken lisäksi järjettömän kova vaatimustaso.

Kallistahan se on kuin saatana varsinkin jos mukaan hotellille ottaa. Siellä on kohdassa Tallinna ainakin kaksi ketjua aiheesta. Uskoisin neuvojen olevan yhä voimassa, vaikka itse en ole kyseisellä kadulla ikinä käynyt.

Suomipoika lähti maanantaina perheensä kanssa Tallinnaan pariks päiväksi lomalle Ottivat sitten hoteliin ja kaikki oli mukavasti.. No tiistai iltana kun perhe oli jo hotellihuopneessa Käveli naapurissa olevaan kauppaan Kävi ostoksilla ja tuli kaupasta ulöos ja lähti kävelee hotellille Hetken kuljettuaan huomasi viiden nuoren miehen tulevan vastaan Yksi kaivoi povestaan rautaputken ja löi miestä takaraivvon Taju pois ja kaikki meni..

Keskiviikkona tapasin kaverin Superalkon parkissa oli lähdössä kotisuomeen perheensä kanssa Meiltäkään ei kysytty keneltäkään koko reissun aikana No tiistai iltana kun perhe oli jo hotellihuoneessa Olikos sulla jotain asiaakin? On kiva auttaa toisia. Vaan tarvitsetko lähimmän AA-kerhon puhelinnumeron? Idiootti, eihän tuossa ole mitään järkee??? Privaatne, puhas, ilus korter. Jake99 pitääs olla paikalla, missähän mies on kun ei kuulu mitään! On myös todellakin rinnakas, isoimmat lollot pitkään aikaan, eikä mahaakaan juuri ole.

Ulkonäöllisesti kiva tapaus, mutta asenne täysin kyllästynyt ja poissaoleva. Leipääntynyt voisi olla oikea termi. Rintoja sai vain kosketella, ei lipoa vaikka kerrankin olisi tehnyt mieli oikein kunnolla pärisytellä niiden välissä.

Tavara suht löysä eli huoramaileja lienee takana, vaikka ulkonäkö ei tästä viitteitä anna. Pieni turnoff hienoinen vaalea ihokarvoitus selässä.

Stockan vieressä, siisti asunto ja suihku. Tissien takia voisin ehkä mennä uudestaan, mutta tuskin kuitenkaan. Käykös teistä pelimiehistä kukaan lahden tuollapuolen esim kerran kuussa tai useammin omalla autolla? Niikun ihan sen perässä? Minuu kiinnostais lähtä joskus mukaan. Pistäkäähän privana jos sellanen on mahollista. Tänään oli uusi huora tulessa päiväpanolla. Bööna ei edes tajunnut ottaa maksua etukäteen. Oli ollut vasta kuukauden Tallinnassa, tullut Itä-Virosta ja huorana amatööri. Daisarit oli ihan jees ja nautti siitä, että niistä pidetään naidessa kiinni.

Kaikki reijät kelpasi mutta persepanosta ei suuremmin nauttinut joten vaihdoin toiseen reikään. Aluksi pelattiin kortsun kanssa mutta kun kunnon kiima kävi päälle huorakin halusi paljasta. Böönalla oli sen verran märkä reppu, että lakanatkin piti vaihtaa. Orgasmivaiheessa mimmin pimpsloora supistui niin rajusti, että hepistä meinasi verenkierto loppua. Aktien jälkeen käytiin skruudaamassa ja bööna lupasi tulla yöksi ilmaiseksi koska olen tubli bois ja sama venäjäksi.

Odotellessa on pakko vetää nappi kopioviagraa mg huuleen. Toimitusaika oli vajaa tunti. Meinasin jo kommentoida tuota paljaalla paukuttelua, siitä vaan. Tuota Viagra-hommaa en voi muuta kuin ihmetellä. Kaverit lähtee Tallinnaan ostamaan "Viagraa" mielestään halvalla ja kun ei oo mitään takuuta mitä ainetta ostat.

Otin esiin suomalaisen apteekin kuitin kun viimeksi ostin Orionin Viagran vastaavaa Sildenafilia, 12 kpl paketti hinta 13,92 euroa! Asia on tiedossa mutta kun asun täällä osa-aikaisesti, valitsin helpomman tavan kun viitsinyt mennä arstin juurte ruinaamaan reseptiä. Jos joku muukin on pulassa ja tarvitsee sildenafiilli-tabuja lyhyen kaavan kautta, niin kauppiaan numero on: Ilmainen kotiintoimitus Tallinnan alueella.

Aiemmassa viestissäni mainittu bööna tuli illalla takaisin ja meno senkun parani. Lystistä maksoin taksirahat tuplana. Mimmi antoi myös "siviilipuhelinnumeronsa", joka on harvinaista sekä kertoi oikean nimensä ja sanoi "helistä mulle". Rimma on työtön naimisissa oleva nainen joka asuu miehensä kanssa pakottavista syistä.

Olen lähes aina paukutellut paljaalla. Pientä jälkihoitoahan se joskus vaatii. Tähän mennessä on ollut lähes kaikki tunnetut taudit paitsi HIV.

Herpeskin on ollut jo kauan lepotilassa. Näihin ei auta kortsukaan. Ja nyt sitten vaan lakanoita pesemään koska muija tulee parin päivän päästä Suomesta tänne Viroon. Pitäisköhän mennä ostamaan kortsuja?: Saatan lähteä Tallinnaan Jouluksi, laitan Bananalle yksityisviestiä jos lähtöni toteutuu.

Tämä Tallinna tuntuu säilyvän suuren mielenkiinnon kohteena kun saan jatkuvasti yksityisviestejä siihen liittyen. Niinpä keräsin tähän vähän omia kokemuksiani. Kyse on useasta syksyn aikana tehdystä matkasta, mutta poimin tähän vain ne tytöt, jotka on mahdollista tavoittaa jonkun paikallisen llmoituksia julkaisevan sivuston kautta. En jakele numeroita, jotka on saatu jotain muuta kautta. Kaikki tytöt tekevät hotellikeikkaa eli ei ole pakko lähteä lähiöihin. Ensin kuitenkin vinkki niille, jotka eivät halua soitella eivätkä jaksa kävellä Viru-hotellista kovinkaan kauas.

Siinä ihan lähellä on baari, jonne alan ammattilaiset ennemmin tai myöhemmin illalla kokoontuu. Paikassa on sauna poreammeella yläkerrassa ja sen saa käyttöönsä varsin halvalla.

Paikkaahan kaikki Viru-hotellissa yöpyvät joutuvat ruinaamaan, sillä hotellin politiikka tytöille on kova. Baarin lähistöllä pyörivät venäläiset äijät voivat auttaa niitä, jotka eivät jaksa odottaa paikalle saapuvia tyttöjä. Jollette itse keksi, mistä on kyse, eläkää epätietoisuudessa.

Toiminta on melkoisen avointa. Baarin työntekijät ovat muuten itse Viron kauneimpia naisia jotka jaksavat keikkua korkokengillä koko yön , mutta käsittääkseni he eivät ole kaupan - mikä harmittaa minua suuresti. Vaan tässä vähän vinkkiä: Samannimisiä on paljon, mutta tämä on mielenkiintoinen tuttuvuus: Luonnossa hyvännäköinen, laiha ja panostaa pukeutumiseen. Tai ainakiin pikkuruistakin pienempiin heikosti peittäviin asusteisiin. Haaveilee rintojen suurentamisesta, mutta kaikki miehet sanovat, että nykyiset ovat hyvät.

Puhuu englantia ja suu käy kuin papupata. Taisi höpistä samalla kuin otti suihin. Ottaa paljaa, mutta ei tietenkään minulta. Todella ahdas ja sen takia hommat lopulta hoidettiin anaaliin! Viihdyin todella hyvin hänen seurassaan, mutta kerran tai pari mietin, että voisi vetää välillä henkeä puhetulvan lomassa. Hauskana yksityiskohtana kerrottakoon, että kertoi businesten olevan vähän heikolla tolalla ja minkä takia ruinasi lisärahoitusta.

Annoin kympin, minkä jälkeen vaihdoimme aihetta. Ihailin hänen korkeakorkoisia saapikkaitaan. Kristina kertoi ostaneensa ne usealla sadalla eurolla edellispäivänä. Kyllä hupakko tietää mihin rahat kannattaa sijoittaa lama-aikoina: D Viktorija Seksikas blondi pakub seks,suuseks,analseks Vanus: On vilkas ja juttelee. Ikää on ehkä vähän kaunisteltu, mutta niin teen minäkin jos yritän iskeä nuoria naisia.

Perusseksiä etsiville loistava valinta. Mitään lisäpalveluita en kysynyt. Vaikka mikään yksityiskohta ei jäänyt mieleen, suosittelen häntä blondeista pitäville. Escort Service, Massaaz Telefon: Hänestä löytyy oma ketju täältä.

Itse kuvailisin häntä ostarin helmeksi. Ymmärtänette mitä tarkoitan ja tarkoitin ilmaisulla pelkästään positiivista. Hänellä on kova kysyntä suomalaisten keskuudessa. Julia on innostunut hommasta ja juutuin vähäksi aikaa suustani kiinni hänen kanssaan. Tarkoitin ihan puhumista, vaikka suihinottaminen onkin hänen erikoisalansa. Tyhjensimme kuitenkin baarikaappiani vain yhdellä juomalla per suu. Viimeisenä tulee se negatiivinen tapaus minun kannalta, mutta raportoin silti, koska positiivistakin löytyy.

Kuva ei ole oma. Vaan Katjalla on todella kauniit isot ja luonnolliset rinnat. Valitettavasti hänellä on kiire ja suu ei kamalasti käy. Tai käy se kyrpää imiessä, mutta en minä oikeen häneen saanut mitään otetta. Hän on töissä ja tekee sen selväksi. Vaan sellaiselle, joka ei siitä välitä, ihan hyvä vaihtoehto. Itse olen innostunut tällä hetkellä ihan toisesta paikasta, mutta valitettavasti en raportoi siitä.

Sen verran vähän suomalaisia ravannee täällä, että parempi vaieta. Vaan käykääpä Tallinnan kävijät välillä tutustumassa muihinkin slaavityttöihin kun Tallinnan lähiöiden tuotoksiin. Suosittelen lämpimästi viiden päivän ja kahdeksan tytön jälkeen. Onkohan kukaan mahdollisesti 2. Olen lähdössä lahden eteläpuolelle 5. Täältä löytyy ajantasaisia listoja huorien ilmoituksista. Tälläinen vihje, en kerinnyt tarkistamaan reissullani, kun tuli muita kiireitä: D HH " Mukava tyttö, joka tekee vierailuita.

Jaana tai Jana on nimeltään ja saapi kiinni numerosta Ei ollut kiirus, osasi jutella englanniksi ja jonkin verran myös suomea. Muutama tunti vietettiin mun kämpillä. Hinta ei päätä huimannut ja palvelu oli A-laatua ;. Ihan mukavasti oli hommassa mukana. Sopii pilke silmäkulmassa oleville hauskoille herrasmiehille. Kun sellainen karvainen kovasti kiinnostaisi. Soitat ja kysyt onko sul revatalja vai bling bling??? No ainakin sinun kannattaa valita vironvenäläisiä ennemmin kuin virolaisia.

Jälkimmäisillä karvankasvu usein heikkoa kun taas edellisillä on luontaiset edellytykset asiaan, joskin sheivaaminen on kovin suosittua.

Vaan elämän totuuksia on, että yleensä Münchenistä etelään naisilla kasvaa karvat paremmin kuin useimmilla turskilla. Tämä koskee myös parrankasvua. Minulla oli aikoinaan eteläeurooppalainen tyttöystävä. Hän oli erittäin sievä latinoblondi, mutta vietti parranajokoneen äärellä aamuisin pidemmän ajan kuin minä itse.

Ja piparimiehellä kasvaa karvat aika voimakkaasti. Päivämääristä huomaa, kauanko huora on ollut samalla puhnrolla alalla. Samalla löytää muitakin mielenkiintoisia tapauksia. Tässä lyhyt lista iäkkäämmistä kotikäyntejä outcall tekevistä huorista alustavin kommentein varustettuna: Osaa venäjää ja muutaman sanan viroa, mutta silti tulee.

Tämä läski taitaa olla vuorossa tänään. Call me now im waiting you. Löi puhelimen kiinni kun kysyin hintaa. Yhdennaisen huorahuone on helppo nakki. Ennen reissua oli tietty tutkittu meidän kaikkien hyvin tuntemat sivustot tarkasti. Punakenkäisen Kristiinan ilmot ovat kadonneet. Ilmeisesti rahat Toyota Corolllaan on ansaittuna. Ne oli vielä syyskuussa hakusessa. Jos joku pitää pienistä, hoikista ja tiukoista tytöistä, niin voin suositella. Kävipä I keväällä myös yöpymässä luonanani.

No sitten ke klo Kaupasta normieväät ja kohtapa oltiin perillä. Taksilla tuttuun hotelliin ja puhelu V: Oltiin jo tekstailtu edellisenä päivänä ja kaiken piti olla ok, muttei ollutkaan. Ei kannata kenenkään järkevän huijaussivustoja uskoa. Tuollaisiahan riittää Itä-Euroopan takapajuloissa. Hei siis vittu oikeest niinku: D tää o iha vitu diippei siis menee iha diippeihi keloihi: Tuohan on nyt ihan helppo kikka, siirtää vaa yhen paalin pois eestä ja siirtä ukon?

Sama penkki ku mulla: Millä tuulella olet juuri? Siellä Classical Radio kanavalla soi tonnin seteli biisi. Tilaa Meidän Perheen uutiskirje! Luulin ilmaisia pilluvideoita prostituutio laki että tässä olisi tullut se yksi suo vitsi, mutta läheltä liippasi. Ja mitään hanskapartiota tarvita enää tuollaisen päivän jälkeen, ne kuuluvat sitten siihen tavalliseen maanantaihin.

: Iha ee luksus huora

Ammattina prostituutio isotissi Escort amsterdam jyväskylä thai hieronta
Iha ee luksus huora Sivistyssanakirja netissä seksilehti
NAINEN JA NAINEN BONDAGE SLAVE Tutun hotellin huonetarjonta ei ollut ihan totuttua ja sitten Linda heitti päälle oharit. Kuivaamiseen annettiin hieman suurempi käsipyyhe. Oli itse kovin ylpeä siitä, että käyttää oikeita. Muutaman minuutin jälkeen pyysin tyttöä meidän pöytään, hän tuli. Brazzers vaan alanurkkaan nii tiiättehän mitä siitä seuraa:
JESSICA KOKS BONDAGE SLAVE Penispumppu alastonsuomi videot
Hotelliin majoittumisen aloitin oven lukon korjaamisella. Joku voisi joskus kertoa kokemuksistaan niissä. Taas mentiin kaikki sauvajumppakappaleet. Oli tytto taas hilpealla tuulella että kaikki kavi mita kehtas ehdottaa: Hintaa otti 70e sis. Enimmäkseen hyvin positiiivisia kokemuksia.

Iha ee luksus huora -

Päivällä katttelin Amarillon edustalla paria, ei ois tarvinu ku pyytää muttei oikee hokuttanu. Nuo muut on tullut koettua, mutta hoikka persialainen puuttuu Bööna ei edes tajunnut ottaa maksua etukäteen. Löytyykö mistään take awayna hoikkaa,muodokasta ns hyvännäköistä hedellmällisessä iässä olevaa kissaa satasella short time?

2 thoughts on “Iha ee luksus huora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *