seksiasennot kuvat seksuaalinen hieronta

G-piste on arvoitus , jonka voit ratkaista vain tutkimalla itseäsi. Tunnustele koukistetulla sormella emättimesi etuseinämää — onko se hyvän olon pisteesi? Entäpä T-alue G-pisteen takana? Muita herkkiä pisteitä sijaitsee emättimen etu- ja takapohjukassa, sen takaseinämässä G-pistettä vastapäätä sekä virtsaputken ja emätinaukon välissä. Kokeile myös emättimen eteistä, välilihaa ja peräaukkoa. Mieti, mikä elämääsi vaikuttaa: Puhu tunteistasi ja vaali halua. Järjestä lepohetkiä ja yhteistä rauhallista aikaa.

Pidä huolta läheisyydestä ja helli. Tutki halupäiväkirjalla, mikä virittää haluasi, mikä on kiihottanut sinua eniten ja missä — voiko niitä kehittää? Herätä fantasiasi ja aistisi. Hierokaa ja kosketelkaa toisianne eri tavoin ja välinein ilman yhdyntää. Viritä erotiikkaa elokuvista ja kirjoista. Joskus kyse on hormoneista, ja gynekologi voi auttaa.

Itsetyydytys antaa nautintoa kumppanitta, kun halut eivät käy yksiin tai yhteisessäkin seksissä. Se auttaa myös orgasmin opettelussa. Kun tiedät, mikä sinusta on ihaninta, voit ohjata kumppaniasi. Tutustu tuntemuksiisi hellimishetkessä päästä varpaisiin, myös sukupuolielimiesi kaikkiin pisteisiin.

Paina, pyöritä, kutkuta öljyn tai liukasteen kera. Korkokengät jalassa voivat piristää myös seksielämää. Fetisistisyydessä seksuaalinen mielihyvä tulee tietyistä ruumiinosista, asusteista, materiaaleista, esineistä, eritteistä, melkein mistä vain.

Mausta fetisseilläsi seksielämääsi, mutta huomioi kumppanisikin halut. Joskus fetissi aiheuttaa riippuvuutta, joka haittaa muuta elämää. Klitorishyväily on useimmille naisille takuu orgasmiin, toisin kuin pelkkä yhdyntä. Klitoris on laaja hermokeskittymä, joka ulottuu syvälle lantionpohjan lihaksistoon, emättimen etuseinämään ja emättimen suun ympärille. Sen huipun eli häpykielen herkkyys voi myös ärsyttää.

Voit yhdynnän aika itse hyväillä klitoristasi, mutta ihanampaa on, jos kumppani tekee sen. Ohjaa hänet käsilläsi hyväilemään sinua, niin kuin haluat. Yhdynnässä takaapäin klitorista on helppo hyväillä. Lantionpohjan lihasten voimistaminen lisää nautintoa ja helpottaa orgasmia.

Lihasten supistelu lisää kostumista ja kiihottumista. Harjoita lihaksia supistamalla emättimen suuta ja peräaukkoa ympäröiviä lihaksia. Laske viiteen ja rentouta kymmeneen laskien. Voit myös supistella nopeasti. Puristele, ime ja suukottele penistä emättimelläsi yhdynnässä. Mindfulness eli tiedostava läsnäolo voi lisätä nautintoa.

Opi hetkessä aistimista appelsiinilla. Katso, miltä se näyttää. Tunnustele ja haistele sitä. Kuori se hitaasti tuoksuja haistellen. Maistele ja tunnustele palaa suussasi. Aisti, miten puret ja nielet hedelmän.

Miltä katse, huulet, hiukset tai iho eri puolella kehoa näyttävät, maistuvat, tuoksuvat, tuntuvat? Nännit, rinnat, ristiselkä, reisien sisäpinta, niska, kaula, korvannipukat, sormenpäät, polvi- ja kyynärtaipeet ovaterogeenisiä sukupuolielinten tapaan.

Monet kumppanit käsittelevät nännejä ja rintoja kovakouraisesti, kun hellä ja kevyt kosketus voi toimia paljon paremmin. Rakastuneena mikä tahansa kehon kohta voi kehittyä erogeeniseksi. Jos vahvan eroottisen kaipuusi kohde koskettaa sinua poskelle ja tunnet sen voimakkaasti, poskikosketus voi viedä sinut vaikka orgasmiin, kun vahvistat tunnetta ajatuksissa ja uusissa kosketuksissa.

Oksitosiini  on läheisyys- ja rakkaushormoni, jota erittyy aivoista läheisissä kosketuksissa, kuten yhdynnässä ja imetyksessä. Se herkistää ihoa ja lisää kiihottumista.

Hierokaa oksitosiinit hellästi ja rauhallisesti liikkeelle käsillä, kasvoilla tai vaikka koko vartalolla. Oksitosiini rentouttaa, lievittää stressiä ja on myös hyvä unilääke.

Peili voi opettaa sinua rakastamaan kehoasi. Tutkaile pehmeässä valossa ainutlaatuista kehoasi päälaelta alaspäin osa kerrallaan. Näe silmien väri, kasvojen muoto. Käännä se ystävällisyydeksi ruumiinosaa kohtaan. Kiitä ja arvosta kehosi joka kohtaa.

Peilin avulla voit tutustua myös sukupuolielimiisi. Ole avoin kehollesi ja sen eroottisuudelle. Queen — nainen, ole oman elämäsi ja seksuaalisuutesi kuningatar!

Olet kehossasi ainutlaatuinen, ja seksuaalisuutesi on kehosi ihana lahja sinulle. Voit myös antaa sen ihanimpana lahjana kumppanillesi. Rakkaussuhde ja seksuaalinen itsetunto tukevat orgasmin saantia.

Kun naisen jalat taivutetaan ylös, naisen vagina kaventuu ja penis pääsee helpommin hieromaan naisen g-pistetta. Mies voi työntyä naiseen hieman sivulta, ylä- tai alaviistosta jolloin penis hyväilee g-pistettä eri tavoin. Mies istuu tuolilla tai sängynreunalla, nainen asettuu istumaan miehen syliin kasvot miestä kohti. Tässä asennossa nainen on ohjaksissa. Nainen säätelee penetraation nopeutta ja syvyyttä. Istuva asento tarjoaa tukea, joten seksiä voi harrastaa pidempään väsymättä.

Naisen kädet ovat tässä asennossa täysin vapaana. Nainen voi lisätä nautintoa koskettelemalla itseään tai kumppaniaan! Tässä asennossa lisävarusteena toimii erittäin näppärästi vibraattorilla varustettu penisrengas. Nainen asettuu normaalisti kontilleen ja mies hänen taakseen. Nainen laskeutuu pelkkien polvien varaan niin, että kasvot ja kädet ovat sänkyä vasten. Tämä seksiasento mahdollistaa erittäin syvälle ulottuvan penetraation. Asento ei myöskään rasita naisen käsiä. Asettamalla pään alle tyynyn, asennosta tulee naiselle erittäin rentouttava.

Mies voi nojautua toisen käden varaan, jolloin toinen käsi voi helposti stimuloida naisen klitorista. Nainen seisoo yhdellä jalalla kietoen toisen jalkansa miehen ympärille. Mies tukee naista otteellaan. Tämä seksiasento mahdollistaa katsekontaktin ja suutelun seksin aikana, tuoden kuitenkin vaihtelua perinteiseen lähetyssaarnaaja asentoon. Jos nainen on notkeaa sorttia, voi hän yrittää asettaa jalkansa miehen hartialle. Tämä mahdollistaa syvemmälle ulottuvan penetraation.

Nainen asettuu käsiensä varaan ja mies tarttuu naista lanteilta. Nainen kietoo jalkansa miehen ympärille. Tämä seksiasento mahdollistaa syvemmän penetraation, sekä miehelle taivaalliset näkymät naisen vartaloon.

Mikäli nainen ei kaipaa aivan näin tehokasta käsitreeniä, voitte käyttää pöytää apuna jolloin naisen ei tarvitse olla käsiensä varassa. Mies penetroituu naiseen normaalisti lähetyssaarnaaja-asennossa. Tämän jälkeen mies liu´uttaa itsensä pois naisen päältä jolloin vartalonne muodostavat X-kirjaimen. Tässä seksiasennossa tunnette paremmin toistenne liikkeet seksin aikana. Erittäin mukavaa vaihtelua perinteiselle lähetyssaarnaajalle!

Nainen asettuu istumaan selällään makaavan miehen päälle, kasvot kumppanista poispäin. Nainen ohjaa seksiä ja määrää tahdin. Naisen ollessa ohjaksissa, mies kestää usein pidempään laukeamatta.

Asento tarjoaa miehelle mukavat näkymät! Tässä seksiasennossa molemmat seisovat jaloillaan ja mies penetroituu naiseen takaapäin. Nainen kurottaa päänsä jalkoja kohden.

Mies voi tarttua naista käsistä, jolloin penetraatioon saadaan reilusti voimaa. Mies voi sitoa naisen kädet käsiraudoilla tai muulla sitomiseen soveltuvalla välineellä. Tämä on omiaan tuomaan leikkiin lisää jännitystä. Molemmat asettuvat istumaan haarat avoimena nojaten taaksepäin käsiensä varassa. Liikkukaa toisianne kohden kunnes olette iskuetäisyydellä ja mies pääsee painautumaan naisen sisälle.

Tämä seksiasento tuo mukavaa vaihtelua petipuuhiin.

Herätä fantasiasi ja aistisi. Hierokaa ja kosketelkaa toisianne eri tavoin ja välinein ilman yhdyntää. Viritä erotiikkaa elokuvista ja kirjoista. Joskus kyse on hormoneista, ja gynekologi voi auttaa. Itsetyydytys antaa nautintoa kumppanitta, kun halut eivät käy yksiin tai yhteisessäkin seksissä. Se auttaa myös orgasmin opettelussa. Kun tiedät, mikä sinusta on ihaninta, voit ohjata kumppaniasi.

Tutustu tuntemuksiisi hellimishetkessä päästä varpaisiin, myös sukupuolielimiesi kaikkiin pisteisiin. Paina, pyöritä, kutkuta öljyn tai liukasteen kera. Korkokengät jalassa voivat piristää myös seksielämää. Fetisistisyydessä seksuaalinen mielihyvä tulee tietyistä ruumiinosista, asusteista, materiaaleista, esineistä, eritteistä, melkein mistä vain.

Mausta fetisseilläsi seksielämääsi, mutta huomioi kumppanisikin halut. Joskus fetissi aiheuttaa riippuvuutta, joka haittaa muuta elämää. Klitorishyväily on useimmille naisille takuu orgasmiin, toisin kuin pelkkä yhdyntä.

Klitoris on laaja hermokeskittymä, joka ulottuu syvälle lantionpohjan lihaksistoon, emättimen etuseinämään ja emättimen suun ympärille. Sen huipun eli häpykielen herkkyys voi myös ärsyttää. Voit yhdynnän aika itse hyväillä klitoristasi, mutta ihanampaa on, jos kumppani tekee sen.

Ohjaa hänet käsilläsi hyväilemään sinua, niin kuin haluat. Yhdynnässä takaapäin klitorista on helppo hyväillä. Lantionpohjan lihasten voimistaminen lisää nautintoa ja helpottaa orgasmia. Lihasten supistelu lisää kostumista ja kiihottumista. Harjoita lihaksia supistamalla emättimen suuta ja peräaukkoa ympäröiviä lihaksia.

Laske viiteen ja rentouta kymmeneen laskien. Voit myös supistella nopeasti. Puristele, ime ja suukottele penistä emättimelläsi yhdynnässä. Mindfulness eli tiedostava läsnäolo voi lisätä nautintoa. Opi hetkessä aistimista appelsiinilla. Katso, miltä se näyttää.

Tunnustele ja haistele sitä. Kuori se hitaasti tuoksuja haistellen. Maistele ja tunnustele palaa suussasi. Aisti, miten puret ja nielet hedelmän. Miltä katse, huulet, hiukset tai iho eri puolella kehoa näyttävät, maistuvat, tuoksuvat, tuntuvat? Nännit, rinnat, ristiselkä, reisien sisäpinta, niska, kaula, korvannipukat, sormenpäät, polvi- ja kyynärtaipeet ovaterogeenisiä sukupuolielinten tapaan.

Monet kumppanit käsittelevät nännejä ja rintoja kovakouraisesti, kun hellä ja kevyt kosketus voi toimia paljon paremmin. Rakastuneena mikä tahansa kehon kohta voi kehittyä erogeeniseksi. Jos vahvan eroottisen kaipuusi kohde koskettaa sinua poskelle ja tunnet sen voimakkaasti, poskikosketus voi viedä sinut vaikka orgasmiin, kun vahvistat tunnetta ajatuksissa ja uusissa kosketuksissa. Oksitosiini  on läheisyys- ja rakkaushormoni, jota erittyy aivoista läheisissä kosketuksissa, kuten yhdynnässä ja imetyksessä.

Se herkistää ihoa ja lisää kiihottumista. Hierokaa oksitosiinit hellästi ja rauhallisesti liikkeelle käsillä, kasvoilla tai vaikka koko vartalolla. Oksitosiini rentouttaa, lievittää stressiä ja on myös hyvä unilääke. Peili voi opettaa sinua rakastamaan kehoasi.

Tutkaile pehmeässä valossa ainutlaatuista kehoasi päälaelta alaspäin osa kerrallaan. Näe silmien väri, kasvojen muoto.

Käännä se ystävällisyydeksi ruumiinosaa kohtaan. Kiitä ja arvosta kehosi joka kohtaa. Peilin avulla voit tutustua myös sukupuolielimiisi. Ole avoin kehollesi ja sen eroottisuudelle. Queen — nainen, ole oman elämäsi ja seksuaalisuutesi kuningatar! Olet kehossasi ainutlaatuinen, ja seksuaalisuutesi on kehosi ihana lahja sinulle. Voit myös antaa sen ihanimpana lahjana kumppanillesi. Rakkaussuhde ja seksuaalinen itsetunto tukevat orgasmin saantia. Anna halusi ja tunteesi täyttää sinut ja antaudu kosketuksen nautinnolle.

Unohda orgasmin metsästys, hyvän seksin suorittaminen ja miellyttäminen. Lopeta kontrolli ja päästä irti, heittäydy lentoon.

Anna kroppasi ja tunteesi viedä sinua — tee sitä, mikä tuntuu hyvältä. Antaudu tuntemaan ja ottamaan tunteesi vastaan pakotta. Suuseksissä huulet ja kieli koskevat erittäin herkästi sukupuolielimiä. Kaikki eivät siitä silti pidä, ehkä hajupelkojenkin vuoksi.

Vesipesu puhdistaa hyvin, mutta suuseksisuojiakin on kaupan. Kun kumppani ottaa sormet tai hieromasauvan avuksi, hän voi hyväillä klitorista ja G-pistettä yhtä aikaa. Miehellä terska rakastaa suuseksiä. Tässä asennossa nainen on ohjaksissa. Nainen säätelee penetraation nopeutta ja syvyyttä. Istuva asento tarjoaa tukea, joten seksiä voi harrastaa pidempään väsymättä.

Naisen kädet ovat tässä asennossa täysin vapaana. Nainen voi lisätä nautintoa koskettelemalla itseään tai kumppaniaan! Tässä asennossa lisävarusteena toimii erittäin näppärästi vibraattorilla varustettu penisrengas. Nainen asettuu normaalisti kontilleen ja mies hänen taakseen. Nainen laskeutuu pelkkien polvien varaan niin, että kasvot ja kädet ovat sänkyä vasten. Tämä seksiasento mahdollistaa erittäin syvälle ulottuvan penetraation. Asento ei myöskään rasita naisen käsiä.

Asettamalla pään alle tyynyn, asennosta tulee naiselle erittäin rentouttava. Mies voi nojautua toisen käden varaan, jolloin toinen käsi voi helposti stimuloida naisen klitorista. Nainen seisoo yhdellä jalalla kietoen toisen jalkansa miehen ympärille. Mies tukee naista otteellaan. Tämä seksiasento mahdollistaa katsekontaktin ja suutelun seksin aikana, tuoden kuitenkin vaihtelua perinteiseen lähetyssaarnaaja asentoon.

Jos nainen on notkeaa sorttia, voi hän yrittää asettaa jalkansa miehen hartialle. Tämä mahdollistaa syvemmälle ulottuvan penetraation. Nainen asettuu käsiensä varaan ja mies tarttuu naista lanteilta.

Nainen kietoo jalkansa miehen ympärille. Tämä seksiasento mahdollistaa syvemmän penetraation, sekä miehelle taivaalliset näkymät naisen vartaloon. Mikäli nainen ei kaipaa aivan näin tehokasta käsitreeniä, voitte käyttää pöytää apuna jolloin naisen ei tarvitse olla käsiensä varassa.

Mies penetroituu naiseen normaalisti lähetyssaarnaaja-asennossa. Tämän jälkeen mies liu´uttaa itsensä pois naisen päältä jolloin vartalonne muodostavat X-kirjaimen.

Tässä seksiasennossa tunnette paremmin toistenne liikkeet seksin aikana. Erittäin mukavaa vaihtelua perinteiselle lähetyssaarnaajalle! Nainen asettuu istumaan selällään makaavan miehen päälle, kasvot kumppanista poispäin. Nainen ohjaa seksiä ja määrää tahdin. Naisen ollessa ohjaksissa, mies kestää usein pidempään laukeamatta. Asento tarjoaa miehelle mukavat näkymät! Tässä seksiasennossa molemmat seisovat jaloillaan ja mies penetroituu naiseen takaapäin.

Nainen kurottaa päänsä jalkoja kohden. Mies voi tarttua naista käsistä, jolloin penetraatioon saadaan reilusti voimaa. Mies voi sitoa naisen kädet käsiraudoilla tai muulla sitomiseen soveltuvalla välineellä. Tämä on omiaan tuomaan leikkiin lisää jännitystä. Molemmat asettuvat istumaan haarat avoimena nojaten taaksepäin käsiensä varassa. Liikkukaa toisianne kohden kunnes olette iskuetäisyydellä ja mies pääsee painautumaan naisen sisälle.

Tämä seksiasento tuo mukavaa vaihtelua petipuuhiin. Asento mahdollistaa syvän katsekontaktin ja hyvät näkymät molemmille osapuolille. Voitte hakea lisästimulaatiota asentoon esimerkiksi liu´uttamalla jääpalaa toistenne rinnalla.

Kylmä vesi valuu pitkin kehoa ja on omiaan tuomaan lisästimulaatiota seksiin.

Seksiasennot kuvat seksuaalinen hieronta -

Lihasten supistelu lisää kostumista ja kiihottumista. Tämä seksiasento tuo mukavaa vaihtelua petipuuhiin. Miltä katse, huulet, hiukset tai iho eri puolella kehoa näyttävät, maistuvat, tuoksuvat, tuntuvat? Mies kietoo käsivartensa hartioittesi taakse. Tietoisesti sitä on kuitenkin vaikea houkutella, fantasioilla voi yrittää. Mausta fetisseilläsi seksielämääsi, mutta huomioi kumppanisikin halut. Tutkaile pehmeässä valossa ainutlaatuista kehoasi päälaelta alaspäin osa kerrallaan. Voisitte luoda tallenteella tunnelmaa rakastellessa tai sitä ennen. Your email address will not be published. Nainen kietoo jalkansa miehen ympärille. Kokeilu ja vaihtelu pitävät parisuhteen pirteänä ja mielenkiintoisena vuodesta toiseen. Moninkertainen orgasmi -kirja neuvoo kiihottamaan naista kiihkon partaalle ja kiusoitellen keskeyttämään tämä hetkeksi monesti, ennen kuin yhdyntä viedään loppuun asti.

1 thoughts on “Seksiasennot kuvat seksuaalinen hieronta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *