city deitti treffi

Ilmoitus on jätetty palveluun lokakuun alkupuolella ja sen takaa löytyy vuotias helsinkiläismies. Jos on, niin mitä teen hänellä? Mies kirjoittaa unelmanaisensa ominaisuuksiksi muun muassa sen, ettei hän käytä korkokenkiä.

Nainen ei kovin mielellään saisi myöskään käydä äänestämässä, fanittaa animea ja kaikenlisäksi hänen pitäisi olla vieläpä olemassa! Jaa se myös ystävillesi. Juuri nyt Päivä Viikko. Kourtney Kardashianin rinnat esillä paljastavassa topissa - nännit paistavat kuultavan paidan läpi Mekko, joka ei paljoa peittänyt - laulajakaunotar Dua Lipa jätti alushousutkin kotiin Victoria´s Secret -malli varoittaa ihannoimasta häntä - teki pysyvää hallaa hoikkuutensa eteen Pieni poika tuhosi yli euron patsaan - video paljasti totuuden Ihmiset paljastavat: Mikä nykyajan deittailukulttuurissa ärsyttää eniten Suomalaisen härskit sarjakuvat saivat megasuosion - paljastaa nyt, miksi haluaa suojella yksityisyyttään Lauseet, joita kukaan parisuhteessa elävä ei halua kuulla - voitko samaistua?

Romanttinen trilleri, jonka naispääosasta Julia Roberts sai Golden Globe -ehdokkuuden Täytettä peppuun, muhkeutta huuliin - katso miltä näyttää kauneusleikkauksiin koukkuun jäänyt Mary "Itkin puolen vuoden aikana enemmän kuin kymmeneen vuoteen" - Ruudolf katkeroitui rap-musiikille Näytä lisää. D Kai sitä niinkin voi aikansa käyttää: Tottakai se nro 16 on susta hyvä kun se on juurikin sun kirjoittama: D Sain joskus aikanaan kyseisen adjektiivilistauksen ja sulla oli silloinkin tuo ihan sama kuva - siitä on varmaan 5v jo aikaa: Joo mä sain kans just tän listauksen kyseiseltä hepulta varmaan viitisen kertaa puolentoista vuoden aikana: Kiitos tästä postauksesta, että mun ei ole tarvinnut tätä tehdä.

On löytynyt muutama tuttu postaus omastakin laatikosta.. Mulla oli kerran treffit huoltoasemalla. Jotenkin erilainen ja aistillinen ympäristö. Naisten kannattaa miettiä, että miksihän miehet hyvin monesti aloittaa keskustelun tyyliin "Moi, mitä kuuluu?

Tuossa aloituksessa kun ei ole mitään vikaa, jos se keskustelu ei tuolla lähde niin tuskin se lähtee jatkossa millään muullakaan. Pärstäkertoimella kun on todella iso prosentuaalinen osuus vastaatko vai et ks tyypille. Vastasi se sitten pelkällä "Moi" -viestillä tai kirjoitti merkin edestä tekstiä. Tarpeeksi kauan kun noita merkin aloitusviestejä lähettelee saamatta ainuttakaan vastausta niin hyvin nopeasti ollaan "Moi, mitä kuuluu?

Jotta välttyisi sanomasta mitäään tyhmää, kun ottaa yhteyttä, kannattaa vain lähettää kikkelikuva sekä puhelinnumeronsa. Oma profiili on niin hyvä että en jaksa edes kaikille naisille vastata kun seuraa saan muutenkin. Aionkin lähiaikoina perustaa nettisivuston idiooteille miehille ja kertoa todella tarkasti että miten sitä punaista oikein saa - baarista ja netistä. Se tuntuu olevan ihan oikeasti monelle ongelma, johon on kuitenkin ihan yksinkertaiset ratkaisut, jonkun ne täytyy näköjään vaan jakaa.

Kyllä naisetkin osaavat lähettää one-linereita ja copypaste-viestejä. Ei se välttämättä ole huono tapa ilmaista kiinnostustaan toista kohtaan, kunhan jaksaa panostaa viesteihin vähän enemmän näiden virtuaalisten "silmäniskujen" jälkeen.

Ei itse Runebergkään välttämättä olisi tullut treffipalstoilta saamaan. Hänkään kun ei ollut täydellinen. Laihduta vähän, muuta asenne positiiviseksi ja muuta tänne landelle, Lassilaan. Mikset ole jo Lassilassa? Jos "moi mitä kuuluu" -viestiin vastaa "hyvää", tulkitaanko se käynnistyneeksi keskusteluksi? Tilanne on nähdäkseni edelleen sama, paitsi että molemmat ovat saaneet viestin, joka on yhtä tyhjän kanssa.

Vaikken mielellään viljelisi tätä "Mitä kuuluu? Ai, se oli KOKO viesti Monesti naisillakin on lyhyt ilmoitus, tyyliin " ; kirjota jos kolahti!!! Hiustenväri ja horoskooppimerkki vai?

Ehkä heille riittää yksirivinen vastauskin Tällöin ollaan tilanteessa, jossa on toinen kuitenkin vastannut kuin jättänyt idioottimaisuuttaan vastaamatta.

Tuosta kun voi sitten taas jatkaa miten kukin haluaa. Yhtälailla se vastuu on sillä vastaajalla siitä mitä vastaa kuin viestin lähettäjällä. Miksi odottaa mielikuvituksellisuutta viestin lähettäjältä kun ei sitä ole valmis jakamaan itsekkään.

Vastaamattomaan viestiin kun helvetin huono lähteä vastailemaan mitään takaisin. Ja pakkoko sitä on vastata pelkästään "Hyvää! Kohteliaisuuteen kun yleensä saa vastineeksi kohteliaisuutta ja päinvastoin. Miksi myrkyttää nettideitti-maailma vastaamattomuudella?

Ei mitään uutta auringon alla. Ensin katsotaan salkkarit ja sitten halutaankin jo ihan oma ihmissuhde, että olisi vähän kun Seppo Taalasmaalla. Voisi oman kullan kanssa ratsastaa mopoautolla keravan auringonlaskuun.

Kyllähän sitä kaiken maailman tallaajaa tänne vaan mahtuu. Vastaavaa kyllä itselläkin välillä tullut vastaan.. Onneksi niitä varsin fiksuja ja sopivan omintakeisiakin tulee välillä kohdalle. Ymmärrän, että vastaamatta jättäminen turhauttaa, ja luonnollisestikin tästä seuraa tietynlainen kettuuntuminen: Minusta profiilin luominen on kuitenkin jo tavallaan se ensimmäinen viesti, siksi, että siihen on mahdollista vastata. Näin ollen turhautuminen tulee itse asiassa profiilin luojalle ja jo siinä kohdassa, kun toivottavasti ajatuksella tehtyyn profiiliin sitten tulee vastauksena näitä kuulumistenkyselyitä.

Ensivaikutelman kuitenkin voi tehdä vain kerran, joten miksi tärvätä se tilaisuus täysin tyhjänpäiväiseen small talkiin? Tästä syystä ainakaan näihin mitäkuuluihin ei kovin herkästi viitsi vastata mitään. Useinhan tilanne on myös se, että tällä kuulumistenkyselijällä on omassa profiilissaan vain todella niukat tiedot eikä vapaata tekstiä kuin nimeksi, joten siinä kohtaa on "riskaabelia" lähteä analysoimaan josko yhteydenottaja olisi oikeaa tyyppiä vai ei.

Lyhyessä keskustelunaloituksessahan ei siis ole itsessään mitään vikaa. Suosittelisin vastauksen saamattomuuden uhallakin silti sen verran viitseliäisyyttä, että aloitus tehtäisiin esimerkiksi nostamalla jokin asia toisen profiilista puheeksi. Profiilin luojalle tulee aivan varmasti ilahtuneempi fiilis todetessaan, että ainakin hänen hengentuotoksensa on luettu, ja kynnys vastauksen lähettämiseenkin alenee merkittävästi. Näitä oli kyllä erittäin viihdyttävää lukeat. Teot puhuvat vahvemmin kuin sanat.

Sen sijaan, että kertoo olevansa urheilullinen, voi mainita urheiluharrastuksistaan. Työ, harrastukset, se miten tykkää aikansa viettää ja kirjoitustyyli kertovat kaikki ihmisestä jotain, vaikkei deitti-ilmoitus olekaan mikään CV.

Jos on nuorekas, taiteellinen, romanttinen, trendikäs jne. Voi osoittaa olevansa nokkela ja huumorintajuinen tarttumalla johonkin profiilin yksityiskohtaaan ja vetämällä siitä jotain absurdeja johtopäätöksiä. Mietin että kyllä monet naistenkin ilmoitukset ovat tuon nro16 tapasia,tai vähintäänkin vaatimuslista. Ja eihän se pahasta ole,jos joku nuo vaatimukset täyttää. Ja jokainen arvostaa erijuttuja,joten onhan tuossa ylistysadjektiiveja mutta onhan siinä huonojakin puolia.

Ja mun mielestä noita huumorilla kirjottavia miekkosia ei pidä turhia syytellä,eihän niihin ole pakko vastailla,ja tuskinpa suurinosa tossa listassa olevista ihan tosissaan vastausta edes odottaa: Naisilta olisikin kiva kuulla lista myös sellasista vastauksista jotka herättää mielenkiinnon?

Lukekaapa kuinka monella naisella profilissa juuri lukee: Valitettavasti me miehet emme ole niin viisaita, että keksimme nämä kaikki itse. Ne kyllä tulevat naisilta päin. Ja voisinpa väittää, että yksikään listan kohdista ei estä pääsemästä treffeille. Valitettavasti kokemusken mukaan ratkaisevia ovat 1 Kuva 2 Asut naapurissa 3 kirjoittaa mitä vaan pääsee kuitenkin treffille. Suomalaisilla naisilla on niin huono lukutaito, että eivät viitsi paneutua kokonaisuuteen vaan nauraa lauseille - kuten tämäkin artikkeli osoittaa.

Ottamatta kantaa vastausten laatuun, tässä on sellainen ongelma jota monikaan ei muista. Hyvin harvaan viestiin saa naiselta kieltävän vastauksen jos naista ei kiinnosta miehistä en osaa sanoa. En nyt voi sanoa että olisin tehnyt ison tutkimuksen asiasta, kuitenkin oma ja kuulemani mukaan samaan hommaan lähteneiden miesten tarinat ovat täsmänneet keskenään täysin siitä miten niihen omiin teksteihin tulee vastauksia. Tuolla ollaan sellaisessa asetelmassa jossa, sillä oletuksella että nainen on se jolla on ilmoitus ja mies siihen vastaa, mies on vain lista ominaisuuksia naiselle samalla kun miehen kuitenkin pitäisi vastata niin että nainen kokee olevansa kiinnostava ihmisenä kyseisen miehen mielestä.

Miksi ihmisen pitäisi nähdä vaivaa ja antaa itsestään jotain sellaiselle ihmiselle joka oletusarvoisesti ei sitä ota vastaan saati arvosta tarjousta? Ymmärrän kyllä, että joku vajakki ottaa ihan minkä tahansa vastauksen hyväksynnän osoituksena.

Kuitenkin nuo tyypit lienevät harvinaisia tapauksia. On kovin helppoa istuskella valtaistuimella ja odotella vastauksia joista reagoi vain niihin poikkeuksellisen kivoihin, tämä ihan sukupuolesta riippumatta.

Minun mielestäni ei kuitenkaan kannattaisi odottaa kummoista panostusta lähestyjältä jos itseltä se, että kertoisi yrittäjälle nappaako vai ei on liikaa pyydetty. Ihan sama mitä mies laittaa ilmoitukseen tai yrittää tehdä erottuakseen joukosta. D Tyyppi ehtii tähän viestiin vastata tunnin sisään kahdella eri viestillä, joista toinen kuuluu jotenkin näin: Kuvattomat tai epäselvän kuvan sisältävät profiilit. Ja sitten ne kuvat joissa tyyppi näyttää venäläiseltä rangaistusvangilta.

Tuli kirjoiteltua pitkiä aloituksia, mutta ilmeisesti pärstä ei kiinnostanut tai varmaan oli liian pitkät kynnet tms. Paljon mielekkäämpää oli sitten saada tyhjää kysymykseen "kiinnostaako?

Tiesittekö miehet et ulkomailla on ihan mukavia naisia? Sellaisia jotka pitää kropastaan huolta ja ne uskaltaa etsiä muutakin kuin sitä elämänsä prinssiä? D Se on kyl loisteliasta: D "normaalivartaloinen" on sitten jo lähemmäs kymmenen kiloa ylipainoinen Juu tuo "normaalivartaloisen" ymmärtäminen väärin tuntuu olevan aika yleistä, molemmilla sukupuolilla. Uusimmat blogikirjoitukset Asiaa Deitti. Tapahtumat Oletko menossa kesän kuumimmille festareille tai talven viileimpään konserttiin?

Näin onnistut Älä vaadi liikaa On ihan okei olla vaativa, jos pystyy tarjoamaan takaisin samalla mitalla. Rakkaustarinat Mun tarina olis sit tällänen: Lue lisää Kaikki rakkaustarinat. Kiinnostavia profiileja Tarjamarja Tarjamarja 20 v, Rovaniemi. Kiva, nuorekas nainen hakee suomalaista miestä mariapilvi 70 v, Helsinki. Alice86 31 v, Jyväskylä. Redfairy 33 v, Espoo. Belsebob Belsebob 28 v, Vaasa.

Kourtney Kardashianin rinnat esillä paljastavassa topissa - nännit paistavat kuultavan paidan läpi. Mikä nykyajan deittailukulttuurissa ärsyttää eniten. Pieni poika tuhosi yli euron patsaan - video paljasti totuuden. Ota kesäiset ideat talteen ja vietä rentouttava päivä omassa seurassasi. Mekko, joka ei paljoa peittänyt - laulajakaunotar Dua Lipa jätti alushousutkin kotiin. Victoria´s Secret -malli varoittaa ihannoimasta häntä - teki pysyvää hallaa hoikkuutensa eteen.

Naisen hämmentävä väite - uskoo koiran virtsan juomisen parantaneen aknen. Laulajakonkari Cher vältti kiperän tilanteen yllättävällä tavalla - suostui syömään lehmänkieltä. Saara Aalto rikkoo tabuja rehellisyydellään: Sitten tajusin, että äitini järkyttyisi "ja sitten sitä chiliä oli jalkovälissänikin" -tyyppisistä paljastuksista.

En halunnut myöskään listata väsyneitä nettideittailuohjeita, vaikka voisinkin yli 40 nettitreffin jälkeen pitää itseäni asiantuntijana. Silti ainoat neuvot, mitä keksin, ovat nämä:. Lopulta päätin valita aitoja esimerkkejä niistä lähestymisistä, joita olen kahden vuoden nettitreffailuaikanani saanut.

Tunnustan nauraneeni näille, ihan vähän vain. Lohdutukseksi voin sanoa, että kahteen vuoteen mahtuu hyviäkin keskustelunavauksia, jotka eivät tosin ole yhtä huikeita kuin nämä.

Taustatietona mainittakoon se, että kerroin omassa treffiprofiilissani hakevani todella vakavalla mielellä omaa Disney-prinssiäni ikähaarukasta 24— Mies, jos haluat päästä nettikirjoittelusta treffeille asti, älä lähetä tällaisia viestejä kenellekään.

Kokeile omia nettideittitaitojasi osoitteessa Deitti. Vaikka suurin osa noista avauksistakin oli tosi paskoja. Paras viesti jonka olen Cityssä saanut on joku "Ulkonäköni ei ole kuin Brad Pitillä, mutta nuolen kuin Lassie" Mä olen kuullut näistä, mutta en uskonut ennen kuin nyt näin.

Tai toisaalta, ehkä meissä naisissa tosiaan on vaan se vika, kun ei nähdä "sitä jtn" näissä viesteissä. Hmm, mitä vikaa oli Siinähän sentään kerrotaan itsestä asiallisesti, toisin kuin muissa? Niinpä niin, puuttui vaan "varakas", muut kaikki posetiivariasiat jo tulikin lueteltua Näidenkö sekaan mun viestit hukkuu? Vai teenkö virheen kuvan lisätessäni? Tällainen listaus pitäisi kyllä ehdottomasti saada naisistakin!

Samoin parin sanan vastaukset omaan, suht pitkään ilmoitukseen aiheuttivat lähinnä syvän huokauksen. Itse olin oikein tyytyväinen, mikäli ilmoituksiin vastatessani sain edes "et ole tyyppiäni" viestin takaisin, niin ei jäänyt kaivelemaan että vitsi kun se ei mitään laita. Nettideittaillessa jokainen valitsee tottakai kermat päältä, jos ei ensimmäisessä viestissä onnistu herättämään mielenkiintoa, niin ei siitä pidä loukkaantua.

Kaikilla ei riitä intoa ottaa selvää Sinusta, jos ei koe että teillä on tarpeeksi yhteistä. Seuraavaan kiinnostavaan ilmoitukseen vastaamaan sitten vaan! Nettirukkaset ei itsetuntoa naarmuta - jos naarmuttaa, niin saattaa ottaa online-deittailun vähän liian vakavasti: Minulle on lähetetty mm. Jokainen, joka haluaa tutustua toiseen ja päästä deiteille, laittaa mukaan oman kuvansa. Sehän on aivan minimivaatimus! Kohta 18 muistuttaa monien naisten deitti-ilmoitusta.

Heh, tuollaisia soopaa en osaa edes kirjoitella. Mutta ei sillä ole väliä mitä kirjoittelee, koska kun kuvan laittaa näkyviin niin se on sitten siinä.

Kaikkien todellakin pitää näyttää siltä Disney-prinssiltä tai kukaan ei vaivaudu vastaamaan. Ja on tullut testattua useammankin kerran.

Naiset OVAT pinnallisia ;. Jos tosissaan haluaa herättää toisen osapuolen huomion, kertoo itsestään vähän laveammin - esim edes mitä urheilua tykkää harrastaa tai tarkoittaako sosiaalisuus jatkuvaa juhlimista jne.. Ja toki naiset ovat pinnallisia, ylläri info: Ulkonäöllä on väliä parinvalinnassa, ja jollei toisen nassu miellytä lainkaan, ni lienee parempiki et ajatusten vaihto jää siihen. Numerossa 16 on vikana se, että haluan tietää muutakin kuin sen, että jätkä osaa tehdä adjektiivilistauksen.

Numerossa 18 on ongelmana se, että minäkin olen tietty urheilullinen luonteeltani, mutta todellisuudessa liikkunut viimeksi monta kiloa sitten. Välillä ehkä vaivuin epätoivoon, mutta suurin osa treffeistä on ollut ihan mukavia, vaikkei niistä mitään erikoisempaa tullutkaan. Olen tavannut ehkä yllättävänkin paljon mukavia ja fiksuja ihmisiä. Kaikenlaista sitä tuleekin vastaan. Mutta voipi olla että suurinosa ei taida edes tosissaan noihin deitti-ilmotuksiin vastailla.

Mun mielestä toi nro 16 oli ainakin ihan hyvää kuvailua. Ja olen samaamieltä että taitaapi tuo sosiaallinen ja urheilullinen olla jokaisessa ilmoituksessa. D Kai sitä niinkin voi aikansa käyttää: Tottakai se nro 16 on susta hyvä kun se on juurikin sun kirjoittama: D Sain joskus aikanaan kyseisen adjektiivilistauksen ja sulla oli silloinkin tuo ihan sama kuva - siitä on varmaan 5v jo aikaa: Joo mä sain kans just tän listauksen kyseiseltä hepulta varmaan viitisen kertaa puolentoista vuoden aikana: Kiitos tästä postauksesta, että mun ei ole tarvinnut tätä tehdä.

On löytynyt muutama tuttu postaus omastakin laatikosta.. Mulla oli kerran treffit huoltoasemalla. Jotenkin erilainen ja aistillinen ympäristö. Naisten kannattaa miettiä, että miksihän miehet hyvin monesti aloittaa keskustelun tyyliin "Moi, mitä kuuluu? Tuossa aloituksessa kun ei ole mitään vikaa, jos se keskustelu ei tuolla lähde niin tuskin se lähtee jatkossa millään muullakaan.

Pärstäkertoimella kun on todella iso prosentuaalinen osuus vastaatko vai et ks tyypille. Vastasi se sitten pelkällä "Moi" -viestillä tai kirjoitti merkin edestä tekstiä. Tarpeeksi kauan kun noita merkin aloitusviestejä lähettelee saamatta ainuttakaan vastausta niin hyvin nopeasti ollaan "Moi, mitä kuuluu? Jotta välttyisi sanomasta mitäään tyhmää, kun ottaa yhteyttä, kannattaa vain lähettää kikkelikuva sekä puhelinnumeronsa.

Oma profiili on niin hyvä että en jaksa edes kaikille naisille vastata kun seuraa saan muutenkin. Aionkin lähiaikoina perustaa nettisivuston idiooteille miehille ja kertoa todella tarkasti että miten sitä punaista oikein saa - baarista ja netistä.

Se tuntuu olevan ihan oikeasti monelle ongelma, johon on kuitenkin ihan yksinkertaiset ratkaisut, jonkun ne täytyy näköjään vaan jakaa. Kyllä naisetkin osaavat lähettää one-linereita ja copypaste-viestejä.

Ei se välttämättä ole huono tapa ilmaista kiinnostustaan toista kohtaan, kunhan jaksaa panostaa viesteihin vähän enemmän näiden virtuaalisten "silmäniskujen" jälkeen. Ei itse Runebergkään välttämättä olisi tullut treffipalstoilta saamaan.

Hänkään kun ei ollut täydellinen. Laihduta vähän, muuta asenne positiiviseksi ja muuta tänne landelle, Lassilaan. Mikset ole jo Lassilassa? Jos "moi mitä kuuluu" -viestiin vastaa "hyvää", tulkitaanko se käynnistyneeksi keskusteluksi? Tilanne on nähdäkseni edelleen sama, paitsi että molemmat ovat saaneet viestin, joka on yhtä tyhjän kanssa.

Vaikken mielellään viljelisi tätä "Mitä kuuluu? Ai, se oli KOKO viesti Monesti naisillakin on lyhyt ilmoitus, tyyliin " ; kirjota jos kolahti!!! Hiustenväri ja horoskooppimerkki vai? Ehkä heille riittää yksirivinen vastauskin Tällöin ollaan tilanteessa, jossa on toinen kuitenkin vastannut kuin jättänyt idioottimaisuuttaan vastaamatta. Tuosta kun voi sitten taas jatkaa miten kukin haluaa.

Yhtälailla se vastuu on sillä vastaajalla siitä mitä vastaa kuin viestin lähettäjällä. Miksi odottaa mielikuvituksellisuutta viestin lähettäjältä kun ei sitä ole valmis jakamaan itsekkään. Vastaamattomaan viestiin kun helvetin huono lähteä vastailemaan mitään takaisin.

Ja pakkoko sitä on vastata pelkästään "Hyvää! Kohteliaisuuteen kun yleensä saa vastineeksi kohteliaisuutta ja päinvastoin. Miksi myrkyttää nettideitti-maailma vastaamattomuudella? Ei mitään uutta auringon alla. Ensin katsotaan salkkarit ja sitten halutaankin jo ihan oma ihmissuhde, että olisi vähän kun Seppo Taalasmaalla. Voisi oman kullan kanssa ratsastaa mopoautolla keravan auringonlaskuun. Kyllähän sitä kaiken maailman tallaajaa tänne vaan mahtuu.

Vastaavaa kyllä itselläkin välillä tullut vastaan.. Onneksi niitä varsin fiksuja ja sopivan omintakeisiakin tulee välillä kohdalle.

Ymmärrän, että vastaamatta jättäminen turhauttaa, ja luonnollisestikin tästä seuraa tietynlainen kettuuntuminen: Palvelu on perustettu jo vuonna Älä kulje onnesi ohi vaan hyppää mukaan ja löydä unelmiesi kumppani Voit myös osallistua keskusteluun kommentoimalla blogauksia.

Olemme viimeinkin avanneet Deitti. Oletko menossa kesän kuumimmille festareille tai talven viileimpään konserttiin? Kerro menostasi muille ja löydä seuraa entistä helpommin. On ihan okei olla vaativa, jos pystyy tarjoamaan takaisin samalla mitalla. Silkka vaatimuslista on ihan yhtä mielenkiintoinen kuin mutsisi ostoslista. Ainoa ero on, että mutsisi saa mitä haluaa. Mun tarina olis sit tällänen:

Voit myös osallistua keskusteluun kommentoimalla blogauksia. Miesten perusreaktio, kun annan heille pakit. Redfairy 33 v, Espoo. Tunnustan nauraneeni näille, ihan vähän vain. Voin kertoa mikä niissä eri jutuissa on ajatuksena. Paras "city deitti treffi," mitä ite koskaan oon saanu deittijutuis "Voiks sä olla mun pupu, ni mä voin työntää pingismailan pyllyyni ja olla sun majava. Nettitreffit on hemmetin hieno systeemi, mikäli siihen molemmat osapuolet panostaa kunnolla ja tosimielellä.

3 thoughts on “City deitti treffi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *