naisen pillu siveysvyö miehelle

Miehelle annan helpotuksen kerran viikossa. Hän saa ottaa siveysvyön pois ja runkata edessäni. Tai sitten annan pillua. Nautin uudesta roolistani todella paljon. Miehenikään ei tunnu kaipaavan entistä nettipornon ja masturboinnin yhdistelmää. Suosittelen tätä kaikille naisille, jotka kärsivät seksin puutteesta parisuhteessa!

Mä luulin sua naiseksi nimen perusteella, mutta tekstisi rakenteesta huomaa, että oletkin äijä. Mut ei mitään, kiimaisia hetkiä sinne teille, ja hyvää kevättä!! Onko joku muu pariskunta päätynyt samaan ratkaisuun kuin me? Miten tilanne kehittyi teillä siveysvyön käyttöönottoon? Onko miehen siveysvyö muuttanut parisuhdetta? Kyllä me myös jouduimme laittamaan tuon siveysvyön.

Meidän miehelle valittiin ruostumattomasta teräksestä tehty malli. Oikein sievä ja kestävä. Lisäksi siinä on teräsputki joka työnnetään virtsaputken sisään. Tuleeko nämä vielä joskus takaisin käyttöön? Otti ja tuota Kertokaapas sinkku miehet, mitä kaikkea naisen tulisi olla, osata ja tehdä jotta teidät saisi ukkokullakseen" narrattua"?

Sosiaalisuuden vaikeudet Olen saanut kritiikkiä pitkistä kirjoituksistani. Siis ensimmäisen maailmansodan aikaan. Empä usko, että on ollut tuohon aikaan käytössä. Keskiajaltahan nuo ovat peräisin. Eikä niitä koskaan taviksille ole puettu. Ristiretkeläiset kuulemma varmistivat noilla, ettei perheeseen synny lapsia, sillä aikaa kun isäntä on vuosikausia sotimassa maailman äärissä. On mahtanut muijan tavara haista karmeelle kun on vuosia pitänyt siveysvyötä eikä ole päässyt paikkojaan pesemään.

Keskiajalla tosin oli yleistä ettei peseydytty muualtakaan ja ihmiset haisivat karmealta, kirkko kun tuomitsi peseytymisen syntinä. Hiertymistä ja infektioista puhumattakaan. Ei niitä nykyisin naiset käytä. Nykyisin niitä käyttävät oma-aloitteisesti miehet, joilla on fetissi kyseistä asiaa kohtaan.

Että ei kun tilaat vaan sellaisen itsellesi ja annat avaimen vaikka äidillesi, jos ei ole tyttöystävää. Eihän noista friikeistä koskaan tiedä. Sulla on varmasti vara-avain kätkössä. Mutta oisko siinä mitään hauskaa? Meillä oli, koska minä sanoin vaativani molemmat. Koska on erittäin noloa minulle,hänen tulla vaatimaan uuden tytyn kanssa avaimia ja tehä taas Ukkoseni jotenkin tahtoi otattaisin avaimet mutta minä taas koin että muut naiset innostuu enemmän kun se klilisee kuin tontut, kun pistää kulkusen sinne kaveriksi.

Noh lopulta jätin tämän siveysvyön suunnittelun ja sanoin etten ota avaimia mutta ukko on tuossa varmaan vähän pettynyt. Eihän kenenkään kanssa ole kun puhuin uudesta tyttelistä mut mietin kun menee sinne yliopistoon kaltaistensa luo jään muiden varjoon varmasti löytää paremman.

En tiedä onko väsymys vai vikä, mutta nyt putosin kärryiltä. Puhuin tulevaisuudesta, mitä tulisi ja seurauksia voisi olla. Verkostoin kun vaan uhkakuvia niin masentaa. Taisi olla sakemanni nimeltään Konrad Kyeser, sotilasinsinööri, joka kyseisen capistuxen aikoinaan päässään synnytti ja käytännössä kehitti.

Siinä sivussa, kun seurasi vastapainokatapulttien aikaansaamaa tuhoa vuonna Ihan tavalliset ihmiset näitä siveysvöitä käyttää. Kuoliko ne hiljaa verenhukkaan vai menettikö tajun kivun takia? En jos taju lähti? Retkahtiko nainen nurin tuoleineen vai pitivätkö punnukset hänet pystyssä. Jos tuosta selvisi hengissä niin halusiko kukaan kuitenkaan jatkaa elämänsä, pillu ja kenties peräsuoli silvottuna ja mahollisesti kohtu ja suolet ja jotkin jotkin isot alavartalon verisuonet katkenneena. Häirittee ku ei tiiä.

Nyt tuo noidanpukki kummittelee yötä päivää mielessä. Mistä löysit näitä historiallisia kisutusmenetelmiä?

naisen pillu siveysvyö miehelle

Onko joku muu pariskunta päätynyt samaan ratkaisuun kuin me? Miten tilanne kehittyi teillä siveysvyön käyttöönottoon? Onko miehen siveysvyö muuttanut parisuhdetta? Kyllä me myös jouduimme laittamaan tuon siveysvyön. Meidän miehelle valittiin ruostumattomasta teräksestä tehty malli. Oikein sievä ja kestävä. Lisäksi siinä on teräsputki joka työnnetään virtsaputken sisään. Sitä ei käytetä arkisin, koska mies tekee istumatyötä toimistossa. Sanoi että se on hankala. Mutta viikonloppuina se on paikoillaan.

Lisäksi sivelen mieheni esinahan alle omaa valkovuotoani. Ihanaa kun miehen alapää tuoksuu aivan pillulta. Hei Ella Kuulostaa hienolta. Olen myös suunnitellut siveysvyötä miehelle.

Miten muuten alistat miestäsi? Eihän kenenkään kanssa ole kun puhuin uudesta tyttelistä mut mietin kun menee sinne yliopistoon kaltaistensa luo jään muiden varjoon varmasti löytää paremman. En tiedä onko väsymys vai vikä, mutta nyt putosin kärryiltä. Puhuin tulevaisuudesta, mitä tulisi ja seurauksia voisi olla. Verkostoin kun vaan uhkakuvia niin masentaa. Taisi olla sakemanni nimeltään Konrad Kyeser, sotilasinsinööri, joka kyseisen capistuxen aikoinaan päässään synnytti ja käytännössä kehitti.

Siinä sivussa, kun seurasi vastapainokatapulttien aikaansaamaa tuhoa vuonna Ihan tavalliset ihmiset näitä siveysvöitä käyttää. Ainakaan minusta ei päällepäin huomaa että käytän siveysvyötä. Siveysvyö olikin hyvä keksintö. Naisella kun on heikko luonne, jonka vuoksi siveyden varjeleminen saattaa häneltä unohtua. Nerokas tekninen apuneuvo estää aviomiehen kunnian tahraantumisen ja äpärien siitoksen automaattisesti, sitä ei tarvitse jättää naisen vastuulle.

Mikä vahinko, että siveysvyön käyttö ei ole yleisempää nykyaikana. Maahanmuuttajamiehille voisi asentaa siveysvyöt ja heittää avaimet mereen. Kyllä siveysvyön käyttö on yleistymään päin, mutta pääosin miehillä. Mä luin jostain, että historioitsijat on melko skeptisiä sen suhteen onko siveysvyöt oikeasti ikinä olleet kovin laajassa käytössä. Tuo että äijä lähtee vuosikausiksi sotimaan ja emäntä jää siveysvyön kanssa odottamaan lienee urbaanilegendaa.

Keskiaikaisella hygienialla se emäntä olisi todennäköisesti kuollut ennenkuin isäntä palaa sodasta. Puhumattakaan siitä, että isäntähän on ihan itse voinut pistää sen eukkonsa paksuksi juuri ennen sotaan lähtöä. Eikä ne useimmat löydetyt vyöt ole edes olleet täyttä metallia vaan esim. Naisten mielestä puoliso on aina vittumainen, jos yrittää estää naisen pettämistä. Jos ei puoliso pysy uskollisena vahtimatta, ei ole pitämisen arvoinen kumppani, menköön.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Siveysvyön käyttö? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Mutta se noitapukin istuinosa oli aika tylppä, joten ei se kai kovin syvälle päässy, vaikka pani naisen varmasti melko lunastuskuntoon. Katoin tarkemmin tuota noidanpukin kuvaa ja sitä naista joka piirroksessa istuu sen varassa. Ei ole kovin realistisen näköinen tilanne.

Miten se voi olla ihan pokkana ja tylsistyneen näköinen vaikka kauhia puinen särmä tunkee emättimeen ja varmaan on puhkonut jo kohdun sekä jotain alavatsan suolia. Naisella kun on se lantion aukko isompi ku miehellä niin varmaan painuu kans tuo piikki syvemmälle. Kauankohan ne tuosa joutui olemaan? Kuoliko ne hiljaa verenhukkaan vai menettikö tajun kivun takia?

0 thoughts on “Naisen pillu siveysvyö miehelle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *